Dr.Chen Pangdahai Termés

Dr.Chen Pangdahai Termés

Raktáron

Pangdahai termés - légúti rendszer támogatására.

848 Ft
egységár: 42,42 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999561420905
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:20 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Pangdahai Termés Részletes leírás

Pangdahai termés - 20g

A cukorhajfa terméséről (Sterculiae lychnopherae semen) már az 16. században íródott Bencao Gangmu gyógynövénykódex is említést tesz. A különleges alakú termés belsejéből vízben áztatva, eredeti mérete többszörösére duzzadt puha szivacs bomlik ki. A cukorhajfa terméséből készült teát a hagyományos kínai orvosok napjainkban is szívesen ajánlják a légúti rendszer támogatására, például énekművészek számára is.

Felhasználás: 1 liter forralt vízben áztassunk 2-3 teabogyót 15-30 percig. Mikor a termések kinyílnak, a főzetet tetszés szerint ízesíthetjük, és fogyaszthatjuk naponta többször. Kellemes zamata miatt gyermekek is fogyaszthatják

Összetevők: cukorhajfa (Sterculiae lychnopherae)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.