Dr.Herz Kendermag Olaj 100% Hidegen Sajtolt 50Ml

Dr.Herz Kendermag Olaj 100% Hidegen Sajtolt 50Ml

Raktáron

A kendermag olaj hozzájárulhat a szív és és érrendszer normál működéséhez. .

1 434 Ft
egységár: 28,69 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883622940
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Kendermag Olaj 100% Hidegen Sajtolt 50Ml Részletes leírás


Dr. Herz hidegen sajtolt kendermag olaj, 50 ml
Az olaj tartalmaz az immunrendszer számára fontos gamma-linolénsavat is. Növeli a prostaglandin képződését és segíti a gyulladások kezelését, csillapítását. A GLA-nak jótékony hatása van a neurodermitis-re (az ekcéma egy makacs formája). A menstruáció előtt fellépő fájdalmak, izületi gyulladások és a cukorbetegség-eredetű idegbántalmak enyhítése. Az alfa-linolén zsírsav segíthet az érrendszeri betegségek kezelésében. A kendermagolaj viszonylag magas Omega3 zsírsav tartalommal rendelkezik, aminek szerepe van a koleszterin anyagcserében, megelőzi a vérrögképződést, ahogy meggátolja a vérlemezkék leragadását.
A krónikus gyulladások gyakori kiváltó oka a gyenge immunrendszer, az Omega-3 zsírsavak tompítják ennek tüneteit, ezért ajánlott a kendermagolaj használata izületi gyulladás, a húgyhólyag krónikus gyulladása, vagy pikkelysömör, fekélyes vastagbélgyulladás és egyéb krónikus bélgyulladások esetén, valamit mozgásszervi rendellenességek kezelésére. Az Omega3 zsírsavak – mint a kendermagolaj - kiváló fájdalomcsillapítók. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak fontos összetevői a sejtmembránnak.  Anyagcsere folyamatok természetes elősegítéséhez kiváló, agyi folyamatok megfelelő működéséhez is javallott. Csökkenti a koleszterin szintet, a vérnyomást, helyreállítja a vérkeringést és regenerálja, fiatalítja a bőrt.

A készítmény több mint 50 %-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat,- omega-3 és -6 zsírsavakat - egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza.

Összetevők: Kendermagolaj (linolsav, linolénsav, olajsav, palmitinsav, sztearinsav, gamma-linolénsav, arachidonsav)

Fogyasztási javaslat: naponta 2 ml (mokkáskanál)
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!í
Tárolás: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

Kiszerelés: 50 ml/üveg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.