Dr.Makai Görögszénamag kapszula

Dr.Makai Görögszénamag kapszula

Nincs raktáron

Görögszénamag (Trigonellae foenugraeci semen) por (500 mg/kapszula), zselatin. Legfontosabb hatástani területek: Nemi hormonokat szabályozó, Tejelválasztást fokozó, Antidiabetikus, Koleszterint csökkentő, Gyulladáscsökkentő, Étvágyjavító, Emésztést elősegítő, Roboráló, Érelmeszesedést gátló Vércukorszint csökkentőKinek javasoljuk fogyasztását? A görögszénamag fogyasztása kedvezően hat a szoptató kismamák tejelválasztására.

Kosárba
EAN kód:5999880326018
Márka:Dr.Makai
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Makai Görögszénamag kapszula Részletes leírás

Görögszénamag (Trigonellae foenugraeci semen) por (500 mg/kapszula), zselatin.

Legfontosabb hatástani területek:

    Nemi hormonokat szabályozó,
    Tejelválasztást fokozó,
    Antidiabetikus,
    Koleszterint csökkentő,
    Gyulladáscsökkentő,
    Étvágyjavító,
    Emésztést elősegítő,
    Roboráló,
    Érelmeszesedést gátló
    Vércukorszint csökkentő

Kinek javasoljuk fogyasztását?

A görögszénamag fogyasztása kedvezően hat a szoptató kismamák tejelválasztására. Mellnövekedést serkentő készítmények fő összetevője.

Természetes szteroidjai kedvezően befolyásolják a menstruációs ciklust. Jó hatású a menzesz előtt jelentkező tünetek (PMS) enyhítésére, csökkenti a változókori panaszokat, mérsékli a depresszió tüneteit. Hatásos lehet a vérszegénység, az ásványianyag hiány kiegészítő gyógyítására.

Az ásványi anyagok és egyéb összetevői jelentős szerepet játszanak a csontritkulás (osteoporosis) kialakulásának.

Megelőzésében. Étvágyjavító, emésztést elősegítő, roboráló és gyulladáscsökkentő hatása, magas tápértéke és vitamin tartalma (A, B1, B2, B3 /niacin/, B6, B12, D, E) alkalmassá teszi a betegség következtében legyengült szervezet erősítésére. Keserűanyagai a nyálelválasztást fokozzák. Anti-diabetikus és koleszterinszint csökkentő hatását klinikai vizsgálatok igazolják.

Fokozza a nemi hormonok termelését. Sportolóknak kiváló energiaforrás, alkalmas teljesítményük fokozására.

Az Európai Bizottság jóváhagyta a görögszénamag belsőleg történő használatát, elismerve étvágyjavító, nyálelválasztást fokozó, vérellátást javító és közepes antiszeptikus hatását, külsőleg történő használatban helyi gyulladások kezelésére.

Figyelmeztetés: Terhes anyák - méhösszehúzó hatása miatt - ne fogyasszák!

Adagolás: naponta 2 kapszula.

Dr.Makai Görögszénamag kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Dr.Makai Görögszénamag kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 08. 30.

  Nagyon jót tett a hőhullámaim elmúltak és sokkal jobban is alszom

Virág2019. 07. 26.

  kiegyensúlyozza a hormonokat

Virág2019. 02. 17.

  Úgy érzem jó, de a szervezetnek kell pár nap míg hozzászokik. Nem is tudtam egyből 2 kapszulát elviselni belőle. erős illatanyaga van ,de megszokható. ki kell szellőzzön a doboz kicsit.

Anonim Felhasználó2015. 04. 20.

  Cukorszint szabályozásban segít