Gerani Feketeretek Cseppek

Gerani Feketeretek Cseppek

Raktáron

A Gerani Fekteretek cseppek az epe- és vesekő, valamint vesehomok oldására, a máj és az epehólyag egészségének megőrzésére használható. A népi gyógyászat régóta bevált sokhasznú háziszere a feketeretek.

2 525 Ft
egységár: 126,26 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882936215
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gerani Feketeretek Cseppek Részletes leírás

A Gerani Fekteretek cseppek az epe- és vesekő, valamint vesehomok oldására, a máj és az epehólyag egészségének megőrzésére használható.

A népi gyógyászat régóta bevált sokhasznú háziszere a feketeretek. A répa alakú, fekete színű gyökér cukorban áztatott, vagy kisózott nedvét már a középkorban hatékony orvosságnak tartották a kiválasztó szervek - az epe, a vese, a máj és a tüdő bántalmaira.

A Gerani Feketeretek cseppek a növény minden hatóanyagát tartalmazza. Kúraszerűen fogyasztva, mindig étkezés előtt bevéve, a vese- és epekövet, valamint lerakódásokat feloldja. A máj, az epe és a vese vezetékeiből a homokot feloldja. A kivonat enyhe étvágytalanságot okoz, csökkenti a kiválasztó szervek gyulladásait és a nyirokcsomók duzzanatait.

A Feketeretek cseppek szedésének első három napján a vesék és a máj környékén enyhe nyomás keletkezik, ami melegítéssel feloldható. A retek-kúra alkalmazása a népi gyógyászat évszázados megfigyelése szerint – feloldó (köptető) hatással van az elhanyagolt köhögésnél a tüdő megtisztításában.

A készítmény szedése folyamán fokozott mennyiségű tiszta víz (lehetőség szerint forrásvíz, pi-víz, desztillált víz) fogyasztása ajánlott.

A feketeretek kivonata növeli a tejelválasztást a szoptató kismamáknál.

Ajánlott adagolása: 7 napig napi 13 csepp, majd 14 napig 21 csepp. Egy hét szünet után a retek-kúra ismétlése fokozott eredményt biztosít.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 11. 05.

  az immunrendszert erősíti, nem vagyok beteg, az epe működést is segíti

Anonim Felhasználó2014. 12. 14.

  Az epét támogatja.