Herbária Kamillavirágzat Tea 100 G

Herbária Kamillavirágzat Tea 100 G

Nincs raktáron

Belsőleg emésztőrendszeri panaszok esetén, külsőleg bőr- és nyálkahártya gyulladások kezelésére alkalmazható.

Kosárba
EAN kód:5997005308550
Márka:Herbária
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Kamillavirágzat Tea 100 G Részletes leírás

Herbária Kamillavirágzat Tea - 100 G

Belsőleg alkalmazva görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és enyhe nyugtató hatású gyógynövény. A tápcsatorna gyulladásos megbetegedéseiben, emésztőrendszeri görcsök és puffadás esetén önállóan vagy gyógyszeres terápia kiegészítéseként alkalmazható. Felső légúti megbetegedésekben inhalálva antibakteriális hatása révén gyorsítja a gyógyulás folyamatát. Külsőleg alkalmazva sebkezelésre, szemborogatásra valamint szájvizekben gyulladáscsökkentőként használható.

Kamilla
A kamillavirág egyik legismertebb gyógynövényünk, gyógyhatása sokrétű. A kamillában előforduló illóolajok főleg gyulladáscsökkentő hatásúak. A kamillás gőzölés enyhíti a köhögést és a vírusos, illetve bakteriális légúti fertőzések tüneteit. Gargarizálással vagy szájöblögetéssel megszüntethető a fogíny, a száj és a torok gyulladásai. Külsőleg bőrbetegségeket, nehezen gyógyuló sebeket illetve körömágygyulladást kezelnek vele, szemborogatásra is kiválóan alkalmas. Lázas megbetegedéseknél, megfázásnál, náthánál a kamillából főzött tea gyorsítja a gyógyulást. Gyulladáscsökkentő tulajdonságával és izzasztó hatásával elősegíti a méreganyagok távozását a beteg szervezetből, oldja a letapadt nyákot, segíti a légzést, előkészíti a nyugodtabb alvást. A kamillás gőzölés és inhalálás jelentősen enyhíti a köhögést, tisztítja a légutak és az orr dugulását, továbbá serkenti az immunrendszer működését, javítja az általános közérzetet.

Összetevők:
100% Kamillavirágzat

Alkalmazása:
1 púpozott evőkanál drogból 1,5 dl vízzel forrázatot készítünk, 5-10 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. Napi adagja 3 g.

Tárolás:
Száraz, tiszta, hűvös helyen



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.