Homoktövis Élet Erő Magolaj E-Vitaminnal

Homoktövis Élet Erő Magolaj E-Vitaminnal

Raktáron

A termék nemesített, homoktövis (Hyppophae Rhamnoides L. ) gyümölcs magjából készül kíméletes eljárással. Fogyasztása hozzájárul a szervezet E-vitamin szükségletének fedezéséhez és kiegészíti a többszörösen telítetlen zsírsav bevitelt.

1 956 Ft
egységár: 195,56 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997310301345
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Homoktövis Élet Erő Magolaj E-Vitaminnal Részletes leírás

A termék nemesített, homoktövis (Hyppophae Rhamnoides L.) gyümölcs magjából készül kíméletes eljárással. Fogyasztása hozzájárul a szervezet E-vitamin szükségletének fedezéséhez és kiegészíti a többszörösen telítetlen zsírsav bevitelt. A homoktövis régóta ismert és több évtizedes titkos nemesítés után újra felfedezett növény, melynek kiemelkedően kedvező élettani hatásait a tudományos vizsgálatok is igazolják. A homoktövis részt vesz a szervezet védekező rendszere normál működésében. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez.

Az ajánlott napi adag: 1,5 ml : naponta egyszer reggel éhgyomorra 1 mokkáskanál (kb.1,5 ml) olajat fogyasszunk.

Száraz hűvös helyen tartandó!
Az üveg felhasználás előtt felrázandó! A megkezdett doboz tartalma egy héten belül elfogyasztandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

C. Z.2023. 04. 13.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.