Bioco Vegan Alga D3-Vitamin 2000Ne 60 db

Bioco Vegan Alga D3-Vitamin 2000Ne 60 db

Raktáron

Kizárólag speciális, algából származó D3-vitamint tartalmaz.

4 358 Ft
egységár: 72,64 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607103567
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco Vegan Alga D3-Vitamin 2000Ne 60 db Részletes leírás

BioCo 100% VEGAN Alga D3 vitamin 2000 NE 60 db

A vegán készítmények sokáig csak D2-formában tartalmazhattak D-vitamint, mivel a jól hasznosuló D3-vitamin nagy volumenű ipari előállítása csak állati eredetű forrásból volt lehetséges.
Mára elérhetővé vált a speciális, algából nyert D3-vitamin, kifejezetten a vegán étrendet követők számára. 
A BioCo 100% VEGAN Alga D3-vitamin kizárólag algából származó D3-vitamint tartalmaz magas, 2000 nemzetközi egységnek megfelelő mennyiségben.
A készítmény kizárólag speciális, algából származó D3-vitamint tartalmaz, amely gondoskodik arról, hogy vegán étrendet követve is biztosíthassuk a megfelelő D3-vitamin bevitelt.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag(zsírsavak); csomósodást gátló (szilícium-dioxid); kolekalciferol (alga eredetű)

Hatóanyag 1 tablettában (NRV%)*, D3-vitamin (alga eredetű) 50 μg (2000 NE)** 1000%
*NRV%: Vitaminok, és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)

Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)!

OGYÉI notifikációs szám: 24340/2020

Magyar fejlesztésű és gyártású termék. A készítmény hatóanyaga nem Magyarországról származik, a termék fejlesztése és gyártása azonban kizárólag Magyarországon történik.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.