Luuf Torokpasztilla Izlandi Zuzmóval

Luuf Torokpasztilla Izlandi Zuzmóval

Nincs raktáron

Köhögési inger és az ezzel járó nyálkahártya-irritáció esetén .

Kosárba
EAN kód:9003949002716
Márka:Luuf
Kiszerelés:20 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Luuf Torokpasztilla Izlandi Zuzmóval Részletes leírás

Luuf torokpasztilla izlandi zuzmóval és fehérmályvával, 20 db

* Magas hatóanyag-tartalom
* Kellemes bodzaíz
* Felnőtteknek és gyermekeknek

Alkalmazása:

* Köhögési inger és az ezzel járó nyálkahártya-irritáció esetén a száj- és garatüregben (garatgyulladás)
* Rekedtség és a hangszálak túlerőltetése esetén
* Száraz szobalevegő, erős cigarettafüst vagy káros környezeti hatás miatt kialakult torokszárazság kezelésére

LUUF torokpasztilla rekedtség és köhögési inger esetén

A káros környezeti hatások, mint a finom por, a cigarettafüst vagy az intenzív beszéd, ill. éneklés, rekedtséghez és köhögési ingerhez vezethetnek. Az egyedülálló hatóanyag-összetételű LUUF torokpasztilla izlandi zuzmóval és fehérmályvával - különösen az ún. mukopoliszacharidoknak nevezett magas nyákanyagtartalma alapján - kettős védőhatást fejt ki az irritált nyálkahártyára: a hatóanyagok védőfilmet képezve védik a száj- és garatüreget a kiszáradástól, így segítséget nyújtanak rekedtség, köhögési inger és torokszárazság esetén. Ezenkívül a nyákanyagok nyugtató hatásúak száraz köhögési ingernél és rekedtségnél a mukociliáris szállítás akadályozása által.

Az izlandi zuzmó keserű zuzmósav-tartalma elősegíti a nyálképzést, így játszik szerepet az inger csillapításában. Ennek során a keserűanyagok által termelődött, megnövekedett nyálmennyiség köhögésiinger- csillapító hatású. Az izlandi zuzmó különleges tulajdonsága a a különleges zuzmósavból eredő természetes antibiotikus és gyulladásgátló hatás.

LUUF torokpasztilla izlandi zuzmóból (350 mg) és fehérmályva gyökérből (90mg) különlegesen magasan adagolt növényi kivonatot tartalmaz. A cukormentes pasztillák különösen praktikusak útközben, nagyon kellemes ízűek.

Összetétel: 1 pasztilla tartalma: 350mg izlandi zuzmó, mely megfelel 100mg Lichen islandici spissum kivonatnak (drog-kivonat aránya 3,5:1); 90mg fehérmályva gyökér, mely megfelel 30mg Althaea radici spissum kivonatnak (drog-kivonat aránya 3:1). Egyéb összetevők: Maltitol, szorbitol, gumiarábikum, citromsav, bodza aroma, aceszulfám-K, kulőr karamell, folyékony paraffin, fehérített viasz, tisztított víz. 

Fruktóz-, laktóz- és gluténmentes. Nem tartalmaz mesterséges színező- és konzerválóanyagot. 

Száraz és hűvős helyen tárolandó.

LUUF torokpasztilla izlandi zuzmóból (350 mg) és fehérmályva gyökérből (90mg) különlegesen magasan adagolt növényi kivonatot tartalmaz. A cukormentes pasztillák különösen praktikusak útközben, nagyon kellemes ízűek és nem tartalmaznak színező- és tartósítóanyagokat.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 23.

  Köhögésre nagyon jó.

Mayer Andrea2016. 02. 26.

  Ajanlom a kedvezo hatasa miatt.