Medicura Bio Zöldárpa tabletta

Medicura Bio Zöldárpa tabletta

Nincs raktáron

A zöldárpa lúgosító hatású. Fogyasztása javasolt: Minden korosztálynak, nőknek és férfiaknak egyaránt, cukor- és fekélybetegeknek. Legfőbb hatóanyagai: béta-karotin, B 1 -, B 2 -, B 6 -, C-, E-, H-vitamin, folsav, panthoténsav, nikotinsav, kálium, kalcium, magnézium, vas, réz, cink, SOD és egyéb enzimek, növényi fehérje, klorofill.

Kosárba
EAN kód:4035129002891
Márka:Medicura
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Medicura Bio Zöldárpa tabletta Részletes leírás

A zöldárpa lúgosító hatású.
Fogyasztása javasolt:
Minden korosztálynak, nőknek és férfiaknak egyaránt, cukor- és fekélybetegeknek.

Legfőbb hatóanyagai: béta-karotin, B 1 -, B 2 -, B 6 -, C-, E-, H-vitamin, folsav, panthoténsav, nikotinsav, kálium, kalcium, magnézium, vas, réz, cink, SOD és egyéb enzimek, növényi fehérje, klorofill.Felhasználás: napi 3-4 tabletta bő folyadékbevitellelZöldárpaA zöldárpa klorofilltartalma erőteljesen tisztít és fertőtlenít, valamint gyulladáscsökkentő hatású, javítja a zöldárpa a mellékvesekéreg működését, fokozza a bélmozgást, elősegíti a sejtépítést. Számos vitamint, ásványi anyagot, enzimeket, klorofillt és növényi fehérjéket tartalmaz. Nagy mennyiségben található benne béta-karotin, B1-, B2-, B6-, C-, E-, H-vitamin, folsav, pantoténsav és nikotinsav.

Medicura Bio Zöldárpa tabletta Terméktulajdonságok

Kulcsszó:medicura,zöldárpa,zöldárpa ital,zöldárpa lé

Medicura Bio Zöldárpa tabletta Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 07. 12.

  jót tesz az emésztésemnek gyomromnak