Naturland Koffein tabletta 100mg 20db

Naturland Koffein tabletta 100mg 20db

Raktáron

A fogyás, sportolás, fizikai és szellemi teljesítőképesség csodaszere.   Az EU és USA tudományos szervezetei egyetértenek a hatásosságát illetően:-          Stimulálja a szervezetet, az izmokat és az agyat, csökkenti a fáradtságérzetet.

695 Ft
egységár: 34,75 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561010052
Márka:Naturland
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Koffein tabletta 100mg 20db Részletes leírás

A fogyás, sportolás, fizikai és szellemi teljesítőképesség csodaszere.  Az EU és USA tudományos szervezetei egyetértenek a hatásosságát illetően:

-          Stimulálja a szervezetet, az izmokat és az agyat, csökkenti a fáradtságérzetet.

-          Növeli a szervezet energia-szintjét azáltal, hogy segíti a zsír bontását és kalóriát éget.

-          Csökkenti a fájdalomérzetet intenzív sporttevékenység során.

-          Javítja a memóriát és a szellemi teljesítőképességet.



A koffein növeli a teljesítőképességet hosszan tartó sporttevékenységek során (futás, úszás, biciklizést, stb). Ennek köszönhetően szinte minden fogyókúrás- és sport-táplálékkiegészítőbe beleteszik, ahol a sok „csodaszer” között szerényen megbújva igazából ő felel azért, hogy többet tudunk futni, nagyobb súlyt tudunk megemelni vagy tovább tudunk dolgozni.


A koffeinnel két probléma van:

-          Legjelentősebb forrása a kávé, azonban így nem tudjuk szabályozni, hogy mennyi koffeint viszünk be a szervezetbe.  Nincsen semmi baj a reggeli kávéval, azonban sportoláshoz pontosabb adagolásra van szükség.

-          A szervezet hozzászokik a koffeinhez, ezért minél többet fogyasztunk belőle, idővel annál több kell majd belőle ugyanahhoz a hatáshoz.

 

Ne kezdjünk kávét inni csak azért, hogy tévézés közben bontsa nekünk a zsírt, mert nem így működik: csak akkor segít a zsírbontásban, ha szükségünk van energiára. Ezért sportolás előtt igyuk, mert hatása ekkor bontakozik ki igazán: többet, jobban tudunk mozogni általa, mint nélküle, több zsírt égetünk közben.


Aki nem kávézik, az nyugodtan kezdje 50mg koffeinnel edzés előtt félórával, majd óránként még 50 mg-ot fogyasszon. A rendszeres kávéfogyasztók nyugodtan kezdhetik 100-200 mg-mal edzés előtt és óránként még 100 mg-ot fogyaszthatnak. Napi 400-500 mg-ig biztonságos a koffeinfogyasztás, de fontos a fokozatosság, és hogy egyszerre ne igyunk 200-300 mg-nál többet, ugyanis ha egyszerre iszunk belőle sokat, szédülést, szívdobogást okozhat.


Szívbetegek kerüljék a koffeint, mert a szívet nem erősíti, csak elnyomja a természetes fáradtságérzetet, ezért a fokozott terhelés számukra veszélyes lehet. Ha baj van a szívünkkel, inkább galagonya, Q10, C és D vitamin készítményekkel javítsuk az állóképességünket.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 25.

  Leárazva megéri, jól jön amikor szükség van egy kis gyors frissítésre.

Valéria2019. 07. 18.

  Még nem kezdtem el fogyasztani.

Mónika2019. 02. 26.

  Ha keveset alszom éjjel, másnap beveszek egyet és kibírom a napot fáradtság nélkül.

Anonim Felhasználó2016. 09. 03.

  Mert van hatása!

Mr K.2015. 05. 04.

  Lehet van benne koffein.

  Többet vártam.

Anonim Felhasználó2015. 03. 05.

  van hatása amikor gyorsan szükség van egy kis felfrissülésre.

Anonim Felhasználó2015. 02. 26.

  fele annyiba kerül, mint más koffein tabletták. ugyanolyan hatóanyag mellett.

Anonim Felhasználó2014. 12. 11.

  Jó az ár-érték arány