Sanct Bernhard Articsóka Papaja tabletta

Sanct Bernhard Articsóka Papaja tabletta

Nincs raktáron

Az articsóka és a papaya hozzájárulhat az emésztőrendszer egészséges működéséhez, a puffadás, teltségérzet megszüntetéséhez.

Kosárba
EAN kód:4250382201403
Márka:Sanct Bernhard
Kiszerelés:160 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sanct Bernhard Articsóka Papaja tabletta Részletes leírás

Sanct Bernhard Articsóka-Papaja tabletta - 160 db

Az articsóka segíthet a máj méregtelenítésében, a máj regenerálódásában. A papaya hozzájárulhat az emésztés elősegítéséhez, a gyomorsav mennyiségének szabályozásához.

Articsóka
Legfontosabb hatóanyaga a cinarin, amely szabályozza az epehólyag működését, ezzel megkönnyíti a máj méregtelenítő munkáját és tehermentesíti a veséket. Rendszeres fogyasztásával csökkenthető a szervezetbe kerülő méreganyagok, például a gyógyszerek, adalékanyagok, az ártalmas környezeti vegyületek káros hatása, megelőzhető a máj károsodása. Már meglévő májbetegségeknél is hasznos lehet, mert hatóanyagai elősegítik a máj természetes regenerálódási, újraépülési folyamatait. Növelik a sejtosztódást, az egészséges májszövetek fejlődését, ezzel egyidejűleg csökkentik a máj vérsav- és koleszterinszintjét. Inulintartalma hozzájárul a hasznos bélbaktériumok szaporodásához, amelyek az egészséges bélflóra helyreállítását és megőrzését végzik.

Papaya
Legértékesebb hatóanyaga a papain. Ez az erős fehérjebontó enzim a fehérjék mellett elősegíti a zsírok és a cukrok gyors emésztését is, szabályozza a gyomorsav mennyiségét, és elpusztítja a szervezetbe kerülő kórokozókat, élősködőket. A papaya emésztést segítő tulajdonságával felgyorsíthatja a fogyást, az anyagcserére serkentésével, méregtelenítő, tisztító hatásával pedig javítja a bőr állapotát, kezeli a fekélyeket és az aranyeret. Cukorbetegek, refluxosok, gyakori puffadástól, gyomorfájástól, illetve gyomorsav-elégtelenségtől szenvedők számára természetes megoldás a tünetek enyhítésére, megszüntetésére.

Hatóanyagok 2 tablettában:
Articsóka por – 200mg
Papaya por – 200mg
Cinarin – 5mg

Összetevők:
Articsóka por(29%),papayalevél por(29%), töltőanyag: maltodextrin, mikrokristályos-cellulóz,csomósodást gátló magnézium-sztearát.

Felhasználási javaslat:
Felnőtteknek napi 2 tabletta. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Figyelmeztetés:
A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni!
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi:
A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek 
minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában 
tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással 
rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk 
során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást 
tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 18.

  Nem tudok véleményt mondani, mert most kezdtem el először szedni.

Anonim Felhasználó2019. 10. 03.

  csökkenti a pufadást

Cs.K.2019. 09. 24.

  Valóban arra való, amire ajánlják. Hatása akkor a legjobb, ha a napi 2x 3 tablettát étkezés után vesszem be. Nekem így garantáltan pótolja az emésztéshez hiányzó enzimeket. Teljesen normálissá válik a gyomor és bélrendszer működése.

  Hat hete szedem, sem hiányosságot sem rossz hatást nem tapasztaltam.

Anonim Felhasználó2018. 06. 19.

  Természetes hatóanyagokkal segíti az emésztést!

Urbánné-Juhász Katalin2018. 06. 19.

  segíti az emésztést. Gondoskodik a hígabb székletről, persze naponta!! Ezt magamtól vásároltam, nem ajánlásra!