Vita Crystal Kendermag kapszula

Vita Crystal Kendermag kapszula

Raktáron

Kendermag őrleményt és C-vitamint tartalmazó étrendkiegészítő kapszula. .

10 538 Ft
egységár: 10 537,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567720559
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vita Crystal Kendermag kapszula Részletes leírás

Vita Crystal Kendermag kapszula - 250 db

A zsírok "kétoldalúak": míg az egyik fajta zsír kimondottan hízlal, és anyagcsere-zavarokat okoz, érelmeszesedést, szívinfarktust, szervelzsírosodást, máj- és epefunkciós zavarokat, reumát, ízületi megbetegedéseket, és akár daganatképződést is kiválthat, addig a másik típusú megakadályozza ugyanezen betegségek kialakulását, illetve segíthet meggyógyítani a már meglévő betegségeket.

A Földön élő több mint 3 millió ehető növény közül nincs még egy olyan, amelyenek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval. A kendermag az összes olyan fehérjét, esszenciális zsírsavat és étkezési rostot tartalmazza, amely szükséges ahhoz, hogy az ember hosszú hetekig túléljen valamilyen kritikus helyzetet (pl. intenzív fogyókúrát).

A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. omega-3 zsírsavaknak, vagy másnéven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz linolénsavnak. A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.

Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fejérjemolekulák építőkövei. Az emberi testben 25 féle aminosav található, ezek közül 20 fehérjeépítő. A szervezet a fehérjéinek és nitrogéntartalmú alkotórészeinek felépítéséhez, és ezek újraképzéséhez szükséges aminosavakat a táplálék fehérjéi adják. A kendermagban lévő fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetőek.

A kendermag pozitív hatásai: csökkenti a koleszterin- és triglicerid szintet, segít megelőzni a szív- és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást, elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt, kiüríti a szervezetből a felesleges zsírt, erősíti az immunrendszert, agyműködést serkentő (fehérjepótlás az agyban). Rendszeres fogyasztása alapvetően segíti szervezetünket abban, hogy megelőzzük vagy javítsuk a rosszindulatú elváltozásokat.

Összetevõk: kendermag õrlemény, zselatin, C-vitamin (aszkorbinsav), színezék ( titán-dioxid). Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint 2 kapszula/nap

Hatóanyag egy kapszulában:
aminosavak: L-arginin 13,7 mg,
L-glutamin 19,2 mg,
L-asparigin 11,3 mg;
C-vitamin: 30 mg (RDA 50%)

Felhasználási javaslat:
Napi 1 maximum 2 kapszula

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.