Vitaking Bíbor Kasvirág 250 mg kapszula

Vitaking Bíbor Kasvirág 250 mg kapszula

Raktáron

Az echinacea hozzájárulhat az immunrendszer serkentéséhez, a szervezet védekezőképességének növeléséhez, a gyulladások csökkentéséhez, az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez. .

3 192 Ft
egységár: 35,46 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561251042
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Bíbor Kasvirág 250 mg kapszula Részletes leírás

Kasvirág (Echinacea)
Olyan speciális növényi poliszacharidokat, savszármazékokat és illóolajokat tartalmaz, amelyek nagymértékben támogatják az immunrendszer egészséges sejtjeinek működését, aktivitását. A kasvirág jelentősen megnövelheti a szervezet védekező képességét a fertőzésekkel és a gyulladásokkal szemben; a megerősödött immunrendszer pedig képes lesz elpusztítani a káros baktériumokat, vírusokat, gombákat, megállítani a kórokozók elszaporodását. Elsősorban megfázással, influenzával járó légúti megbetegedések, illetve húgyúti és nőgyógyászati fertőzések kiegészítő és megelőző kezelésére ajánlott a fogyasztása.

Hatóanyag 1 kapszulában:
Bíbor kasvirág – Echinacea kivonat – 250mg
Javasolt adagolás:
napi 1 kapszula.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Vitaking Bíbor Kasvirág 250 mg kapszula Terméktulajdonságok

OÉTI:6451/2010

Vitaking Bíbor Kasvirág 250 mg kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Erzsébet2017. 11. 16.

  Még először rendeltem. Nem tudok még véleményt mondani.

Niki2017. 10. 08.

  Sok immunerősítő közül ez vált be,nálunk ritka a megfázás.

Anonim Felhasználó2017. 02. 25.

  Még nem tudom, mert csak 1 hete szedem.