Vitaking Collagen+Hyaluronic Acid 60DB - ÚJ

Vitaking Collagen+Hyaluronic Acid 60DB - ÚJ

Raktáron

A hialuronsav szöveteink nélkülözhetetlen alkotóeleme, az életkor előrehaladtával a termelése csökken, ezért szükség lehet annak pótlására. A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet.

6 826 Ft
egységár: 113,76 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561257198
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Collagen+Hyaluronic Acid 60DB - ÚJ Részletes leírás

Vitaking Hialuronsav + Kollagén komplex kapszula
A kollagén egy természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A hialuronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, az életkor előrehaladtával a termelése csökken, ezért szükség lehet annak pótlására.

A hialuronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Az életkor előrehaladtával a termelése csökken, ezért szükség lehet annak pótlására.

Hasonlóan az aminosavakhoz a kollagénhez és elasztinhoz, ez a sav is része szervezetünknek, tehát szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos anyag – a hialuronsav – felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd. A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hialuronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hialuronsav mennyisége 10%-a az eredetinek.

A hialuronsavat a kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hyalinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előrehaladtával vagy betegség következtében termelődése folyamatosan csökken.

A hialuron a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejtek között lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre, a kollagén és elasztikus rostokat újraképzésre serkenti. Szervezetünkben elsődleges feladatát a porcok alkotóelemeként látja el.

A kollagén a szervezet legfontosabb építőeleme, és a testünkben lévő fehérjék mintegy 30% -át teszi ki. A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely összetevője valamennyi kötőszövetnek, beleértve a bőrt, az inakat, az ínszalagokat, a porcokat és a csontokat. Lényegében a kollagén erős és rugalmas “ragasztó”, amely mindent együtt tart.

Hialuronsav
A hialuronsav természetes formában megtalálható az emberi szervezetben, legnagyobb részét a bőr tárolja, de a test szinte minden részében ott van: a porcokban, az izmokban, az ízületi folyadékban, a szívbillentyűben, a szemben. Hasonlít a kollagénhez, a szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva a szervek megfelelő rugalmasságát, feszességét. Saját tömegéhez képest több ezerszeres mennyiségű vizet képes megköti. Feltölti a bőrt és a kötőszöveteket, keni az ízületeket, fontos alkotóeleme a porcoknak. Természetes hidratáló, erősíti az immunrendszert, segíti a vitaminok, ásványi anyagok megfelelő felszívódását, lassítja az öregedési folyamatokat.

Kollagén
Természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, ezért kívülről szükséges pótolni. A kollagén segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, a bőr egészségének, rugalmasságának megőrzése mellett fontos szerepet játszik például a csontok, a fogak felépítésében, az inak és izmok erősségében, a szem tömörségében is. A kollagén rostos hálót képez a testben, ez a zselatinszerű anyag mintegy összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel, összeköti az izmokat, a porcokat, a szalagokat.

Hatóanyagok napi adagban (1 kapszula)
Hialuronsav 60 mg
Kollagén 280 mg
Összetevők:
hidrolizált kollagén, tömegnövelőszer: kalcium-foszfát, zselatin kapszulahéj, hialuronsav, szója, csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói.

Napi ajánlott mennyiség:
naponta 1 kapszula

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.