Vitaking D-Mannose Por 100 g

Vitaking D-Mannose Por 100 g

Raktáron

A D-mannóz alkalmazása jótékonyan hathat az E. coli okozta húgyúti fertőzések (felfázás) és makacs, folyton visszatérő hólyaghurut esetén is. .

9 116 Ft
egységár: 9 115,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561256894
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking D-Mannose Por 100 g Részletes leírás

Vitaking D-Mannose Por - 100 g

A D-mannose (d mannóz) egy természetben előforduló egyszerű cukormolekula ami hasonlít a glükóz molekulára, de csak nagyon kis mennyiségben szívódik fel a szervezetünkben.  Nagy része a vesén keresztül kerül kiválasztásra és a vizelettel gyorsan kiürül a szervezetből és nem okoz vércukorszint emelkedést. 

A D-mannose ráadásul emiatt vény nélkül, könnyen beszerezhető, tehát nem kel orvosnak felírnia.

Továbbá a D-mannose erősíti az immunrendszert, de fellép a Candida albicans ellen is. S mivel gyulladásgátló hatással is bír, így támogatja a szövetregenerációt, ezáltal hatékonyan kezelheti a gyomor és a bél fertőzéseit is.

A Vitaking D-mannose por 100g-os kiszerelésben kapható. 100% D-mannóz, semmilyen egyéb hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz.

Összetevők:
100% D-mannóz, semmilyen egyéb hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz.

Hatóanyag 1 adagban:
D-mannós 2000 mg NRV% **%
NRV%: referencia beviteli érték felnőttek számára
**%: napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva.

Napi ajánlott mennyiség:
2 gramm (1 teáskanálnyi por nem szénsavas italban elkeverve).

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.