Vitaking Fekete Áfonya 470mg kapszula

Vitaking Fekete Áfonya 470mg kapszula

Raktáron

Hozzájárulhatnak a szem és a retina egészségének megőrzéséhez. .

3 769 Ft
egységár: 41,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561250786
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Fekete Áfonya 470mg kapszula Részletes leírás

Vitaking Fekete áfonya kapszula
A fekete áfonya hatóanyagai hozzájárulhatnak a szem és a retina egészségének megőrzéséhez, az időskori látásromlás csökkentéséhez, az éjszakai látás élesítéséhez, az érrendszeri problémák kezeléséhez érfalvédő hatásaiknak köszönhetően, hiszen csökkenthetik a hajszálerek törékenységét.

Fekete áfonya
Jelentősen javíthatja a hajszálerekben és általában az erekben a vérkeringést. Hatóanyagai csökkentik az erek áteresztő képességét, növelik a hajszálerek rugalmasságát, ezzel megszüntethetik a pangásokat a vénák környékén. Antocianidtartalma erősíti a kollagénrostokat, lassítja a szem belső nyomásának emelkedését, a hályogok kifejlődését és a periférikus látás elvesztését, ezért nagy szerepe lehet az időskori látásromlás csökkentésében. Rendszeres fogyasztását azok számára javasolják elsősorban, akiknek végtagjaiban rossz a keringés, visszérrel vagy aranyérrel küszködnek, illetve terhesség idején, amikor mindezekre fokozott a hajlam.

Hatóanyag 3 kapszulában:
Fekete áfonya gyümölcs porítva – 1410mg


Napi ajánlott mennyiség:
3 db kapszula

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Vitaking Fekete Áfonya 470mg kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Vitaking Fekete Áfonya 470mg kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Komádi Jánosné2019. 10. 04.

  Nagyon jó termék,erősíti a látást,illetve jó a közérzet utána

Anonim Felhasználó2019. 08. 17.

  szem erősítőnek ajánlom

Dr. Sz.Márton2018. 12. 12.

  Én úgy érzem, hogy használ.

Márton Székelyhidi2018. 09. 05.

  ár-érték aránya jó

Ági 622018. 07. 22.

  segített megszüntetni a szemem fényérzékenységét , és az úszkáló foltokat a látóteremben. Korábban felkerestem a helyi szemészeti szakrendelést, ahol elvégezték a szemvizsgálatokat, de igazi segítséget nem kaptam, azaz a tüneteim változatlanul megmaradtak. Így saját magam próbáltam gyógyírt keresni. Már hallottam róla, hogy a fekete áfonyának pozitív hatása van a szem működésére. Így, amikor rátaláltam a " Vitaking " Bilberry 470 mg-os 90 kapszulás kiszerelésű termékre, ami jóval koncentráltabb, mintha időnként fekete áfonyát fogyasztanánk, nem haboztam és elkezdtem a rendszeres fogyasztását. Már 1 hét után éreztem a javuló tendenciát. Szemeim érzékenysége, valamint az úszkáló homályok megszűntek, látásom stabillá vált. Csak ajánlani tudom másoknak is ezt a fantasztikus készítményt!

Anonim Felhasználó2018. 06. 26.

  Még csak remélni tudom, hogy szemre és érrendszerre remek választás volt!