Zafír Fehér üröm kapszula

Zafír Fehér üröm kapszula

Raktáron

A FEHÉR ÜRÖM POR KAPSZULA kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, (Artemisia absinthium) levéldrogjának felhasználásával készül. A fehér ürmöt, mint a világ állítólag legkeserűbb növényét már az egyiptomiak és a görögök ismerték és gyógyításra használták.

5 516 Ft
egységár: 91,93 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999529671011
Márka:Zafír
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zafír Fehér üröm kapszula Részletes leírás

A FEHÉR ÜRÖM POR KAPSZULA kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, (Artemisia absinthium) levéldrogjának felhasználásával készül. A fehér ürmöt, mint a világ állítólag legkeserűbb növényét már az egyiptomiak és a görögök ismerték és gyógyításra használták. Hazánkban a középkori kolostorkertekben megtalálható volt

A termék Natur Food Controll certifikáttal rendelkezik.

Hatásai : Szakirodalom szerint étvágygerjesztő, epekiválasztást fokozó, és az epehólyag összehúzódását kiváltó hatással rendelkezik. Kiváló bélféregűző.

A flakon tartalma : 60 db „0” méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg, beltartalommal. A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.

Javasolt fogyasztása : fogyasztás napi 1-2 kapszula

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Zafír Fehér üröm kapszula Terméktulajdonságok

Összetevők:Fehér ürömfű(Artemisia absinthium) levéldrog​

Zafír Fehér üröm kapszula Tudnivalók

Hatóanyagok: A C- és B-vitaminon kívül tartalmaz még 0,2–0,9% illóolajat (tujon, tujol, pinén, fellandrén, kadinén), keserűanyagot (abszintin), cserzőanyagot és borostyánkősavat.​

Zafír Fehér üröm kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.