Zöldvér Kapor Tabletta

Zöldvér Kapor Tabletta

Raktáron

​A kapor: Cukorbetegségnél, emesztési zavaroknál, felfúvódásnál jó, nyugtatja a gyomrot, candida-ellenes és enyhén vízhajtó hatású. A kapor szervezetre gyakorolt hatásai:Gyomorerősítő hatása közismert, de vizelethajtóként is számon tartjuk, valamint nyugtató és antibakteriális hatása is van.

3 747 Ft
egységár: 24,98 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998219305625
Márka:Zöldvér
Kiszerelés:150 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldvér Kapor Tabletta Részletes leírás

​A kapor:
Cukorbetegségnél, emesztési zavaroknál, felfúvódásnál jó, nyugtatja a gyomrot, candida-ellenes és enyhén vízhajtó hatású.

A kapor szervezetre gyakorolt hatásai:

Gyomorerősítő hatása közismert, de vizelethajtóként is számon tartjuk, valamint nyugtató és antibakteriális hatása is van.

Baktériumellenes hatása igen erős, képes meggátolni a káros kórokozók elszaporodását a belekben, és szervezetünk más tájékain is. Ebben a tekintetben a kapor vetekedik a ranglétrán a foghagyma erős baktériumölő tulajdonságaival.
 
Kiválóan alkalmazható álmatlanság ellen és fogínygyulladás esetén is. Termésének teája másnaposság ellen is hatásosnak bizonyult, de használták csuklás, fejfájás és szamárköhögés ellen is.

További hatásai:
vércukorszint csökkentő, nyálkaoldó, köhögés csillapító. Frissen vagy teaként fogyasztva: emésztési rendellenségek, puffadás ellen hatásos, kismamáknál pedig tejelválasztást serkentő. Nem annyira közismert, de a kaporfőzetek még a narancsbőrrel is felveszik a harcot. Hatóanyag kutatók már azt is bizonyították, hogy a kapormag a daganatos sejtek elleni küzdelemben is jól teljesít.

A növény apiol tartalma izgatóan hat a paraszimpatikus idegrendszerre, jelentős értágulatot okoz. Férfiaknál a merevedési reflexet erősíti. Ilyen hatás érhető el például, néhány növényi szár rágógumiszerű rágcsálása révén.
 
A kapor szívkoszorúér-tágító, ajánlható angina pectoris esetén, csökkenti a magas vérnyomást, és jótékony hatású a szívizom vérellátása szempontjából. Elsőrendű étvágyfokozó, egyben szélhajtó is. Használata bélféregűző teák összetevőjeként is ismeretes
 
Emésztést segítő hatás
Orosz kutatók kísérletekekkel támasztják alá, hogy a kapor az emésztőrendszer sima izmainak a megnyugtatásával segíti elő a hatékony emésztést. Illóolaja pedig mellékhatások nélkül képes megszüntetni a csecsemőkori bélgörcsöket.
 
Bolgár kutatók sikeresen alkalmazták a kaprot krónikus kolitiszben szenvedő betegek kezelésénél. Egy másik kísérlet azt bizonyította be, hogy a bélgáz képződésének megelőzésében hatékonyan alkalmazható a kapor. Magjának illóolaja az emésztőrendszert támadó baktériumok szaporodását gátolja, így segít a hasmenést okozó mikroorganizmusok elleni küzdelemben.
 
Kúraszerűen 30 napig minden főétkezés közben egy kiskanál frissen összevágott kaporlevelet ajánlott jól összerágni és lenyelni.
 
Vércukorszint csökkentő hatás
A kapor e hatását a vanádiumnak köszönheti, mert szabályozza az inzulin termelődését és megakadályozza a zsír elraktározódását. Így az elfogyasztott szénhidrát nem raktározódik le mint zsír, hanem egyenesen az izomsejtekbe jut és energiává alakul át.

A vanádiumnak koleszterinszint csökkentő hatása is van, de előszeretettel alkalmazzák erős fogak, csontok, izmok növelésére. Fogyasztásakor szálkásabb izomzathoz jutunk, de előírás szerint kell alkalmazni, mert a vanádium túladagolása nem szerencsés.

Húgyúti, nőgyógyászati problémák ellen
A húgyúti betegségeket leggyakrabban az E. Coli baktérium okozza, amelynek megtelepedését a kapor meggátolja. Aki ilyen betegségben szenved, annak nagyon előnyös a fürdővízbe vászonzacskóba tett kapormagot tenni vagy illóolajat csepegtetni bele.

Jótékonyan hat az altesti fájdalmakra.

Fitoösztrogén hatás
Fitoösztrogén hatása miatt a népgyógyászatban a renyhe menstruáció megerősítésére használták. Várandósság alatt éppen emiatt a hatása miatt nem ajánlatos szedni.
 
Száj és lehelet frissítő
A kiszáradt szájüreg ideális környezet a szájszagot okozó baktériumok megtelepedésének. Ilyenkor nagy segítség az egyszerű tiszta vízzel való öblögetés. A kapormag rágcsálása viszont elpusztítja a nyelven tenyésző baktériumokat.
 
Szájszag ellen a szegfűszeg és a fahéj is hatásos.

Felhasználási javaslat: napi 4-5 tabletta bő folyadékbevitellel.
 
A tabletták adalék-kötőanyag nélkül, túlnyomásos sajtolással készülnek.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Két hónapon belül felhasználása javasolt.

Figyelmeztetés!
A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 21.

  Amióta szedem,a vércukor szintén javult. Persze azért az étkezésre is oda kell figyelni.

Anonim Felhasználó2019. 08. 03.

  Vércukor szint karbantartasa

  Nekem étvágyat csinált

Anonim Felhasználó2019. 06. 26.

  Vernyomásomat optimalizálta.

Anonim Felhasználó2019. 06. 25.

  Javitja a vércukorszintet. 2es tipusu diabétesz kezelésénez kivállo.

Anonim Felhasználó2019. 03. 16.

  nincs ilyen :)

Anonim Felhasználó2019. 02. 24.

  vércukor szintet szabályozza, anyagcsere javitás. Vigyázni kell, mert javítja az étvágyat.

Anonim Felhasználó2019. 02. 05.

  Pár hónapja szedem. Azóta jó a vércukorom!!!

  nem tudok ilyet!

Farkasné Ildikó2018. 12. 18.

  nekem helyre hozta a vércukorszintemet

Még több mutatása