INTERHERB NAPI 1 ÉDESKÖMÉNY EXTRAKTUM KAPSZULA 30DB

INTERHERB NAPI 1 ÉDESKÖMÉNY EXTRAKTUM KAPSZULA 30DB

Raktáron

A bélműködés támogatására.

2 286 Ft
egységár: 2 286,29 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999542645648
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INTERHERB NAPI 1 ÉDESKÖMÉNY EXTRAKTUM KAPSZULA 30DB Részletes leírás

Bélben oldódó kapszula a hatékony felszívódásért

100 mg kivonat megfelel 1000 mg Édeskömény őrleménynek

Az Édeskömény termése hazánkban is közkedvelt, jellemző illatú, aromás gyógy- és fűszernövény. Támogatja az emésztési folyamatokat, elősegíti a belek egészséges működését, enyhíti a bélgáz képződés okozta diszkomfort érzést és a felfúvódást. A hozzáadott inulin és útifűmaghéj őrlemény ideális a napi rostbevitel kiegészítésére.

Készítményünket az egészséges bélműködés támogatására ajánljuk.

1 kapszulában lévő 100 mg extraktum 1000 mg Édeskömény őrleménynek felel meg.

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula. Kiadós étkezést követően, kellemetlen gázképződés, puffadás esetén szétrágás nélkül, folyadékkal nyelje le.

Összetevők/kapszula: útifű (Plantago ovata) maghéj őrlemény; inulin; kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz, zselésítő anyag: gellán gumi); Édeskömény (Foeniculum vulgare) terméskivonat; csomósodást és lesülést gátló anyagok: kalcium-hidrogénfoszfát, zsírsavak magnézium sója, kolloid szilícium-dioxid; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; Édeskömény illóolaj.

Hatóanyag/napi adag (1 kapszula):

Édeskömény kivonat: 100,00 mg

                     Ebből anetol: 0,5 mg

Édeskömény illóolaj:       10,0 mg

Útifű maghéj őrlemény: 200,0 mg

Inulin:200,0 mg

Figyelmeztetés: Tartós bélpanaszok esetén keresse fel kezelőorvosát! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

   

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.