Jutavit Probium 7+ Inulin Kapszula 30 db

Jutavit Probium 7+ Inulin Kapszula 30 db

Raktáron

Felnőtteknek és Gyermekeknek. 7 élőflórát és Inulint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. .

2 491 Ft
egységár: 2 491,22 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887074448
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jutavit Probium 7+ Inulin Kapszula 30 db Részletes leírás

Csomagolás:  2 x 15 db kapszula / bliszter.

A JutaVit Probium 7 + Inulin termék laktóz- (tejcukor), tejfehérje- és tejmentes, gluténmentes, szójamentes, vegetáriánus termék. Bélflóránk egyensúlyát számos külső hatás felboríthatja. Ilyenkor a bélbaktériumok egy része elpusztulhat. Ennek helyreállításában segíthet a JutaVit Probium 7 + Inulin. Antibiotikumos kezelés étrendi kiegészítése esetén a készítményt az antibiotikum bevételét követően minimum két óra elteltével alkalmazza. A termék hozzáadott inulint tartalmaz. Az inulin természetes, vízben oldódó növényi poliszacharid, amely emésztetlenül jut a vastagbélbe, és a bélflórát alkotó baktériumok táplálékaként szolgál.

A JutaVit Probium 7 + Inulin hatóanyagát képező probiotikus mikroorganizmusok gyártója az UAS Labs, a világ vezető probiotikum gyártójának, a dán Christian Hansen A/S-nek a leányvállalata. A készítmény az évtizedes kutatómunka eredményeképp a probiotikus mikroorganizmusokat optimális arányban tartalmazza.

A készítményhez hozzáadott inulin cikória eredetű, a növény termesztése és feldolgozása az Európai Unió területén történik.

EAN kód:  5999887074448
OGYÉI szám: 26296/2021

Adagolás:
Felnőtteknek: napi 2×1 kapszulát folyadékkal bevenni.

Gyermekeknek:

(3 éves kor felett) 1 kapszula tartalmát 2-4 evőkanálnyi maximum 37ºC-os folyadékba (víz, gyümölcslé, tea) beleöntve majd elkeverve meginni vagy 1 kapszulát folyadékkal lenyelni.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Nettó tömeg:  16,5 g

Összetevők: maltodextrin (rizs, burgonya), hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszulahéj), inulin (cikória alapú, Fibruline™), Prob7R2 Blend® Baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus acidophilus (DDS-1™), Lactobacillus plantarum (UALp-05™), Lactobacillus paracasei (UALpc-04™), Streptococcus thermophilus (UASt-09™), Lactobacillus rhamnosus (UALr-06™), Bifidobacterium lactis (UABla-12™), Lactobacillus reuteri (UALre-16™), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Figyelmeztetés:
• Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Tárolás: száraz, fényvédett helyen 25ºC alatt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.