Lysi tőkehalmáj olaj natúr 240 ml

Lysi tőkehalmáj olaj natúr 240 ml

Raktáron

Mindenkinek - felnőttnek és gyermeknek egyaránt - ajánljuk. .

7 837 Ft
egységár: 7 836,92 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5690548220104
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lysi tőkehalmáj olaj natúr 240 ml Részletes leírás

Az omega-3 zsírsavakban gazdag tiszta halolaj elősegíti a szív és az érrendszer megfelelő működését, segít megelőzni a magas vérzsírszint kialakulását és az érbelhártya megvastagodását, valamint erősíti az immunrendszert. Mindenkinek - felnőttnek és gyermeknek egyaránt - ajánljuk, aki kevés tengeri halat fogyaszt, ill. szeretné megelőzni a szív- és érrendszeri problémák kialakulását, erősíteni ellenállóképességét emellett a látásra igen jó hatással lehet.

A lehető legtisztább, természetes forrásból származó omega-3 EPA és DHA zsírsavak valamint A és D vitamin gazdag forrása. A tiszta, hideg izlandi vizekből kifogott, frissen feldolgozott, első osztályú tőkehalak májából előállított olaj semmiféle mesterséges adalékot, ízesítést nem tartalmaz, mindössze a hozzáadott E-vitamin növeli a termék jótékony hatását.

Javasolt napi mennyiség: 5 évesnél idősebb gyermekeknek 1 teáskanál (5 ml), felnőtteknek 1-2 teáskanál (5-10 ml).Összetevők: tiszta tőkehalmáj-olaj, E-vitamin.

Tárolás: gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hüvös, napfénytől védett helyen. Felbontás után hűtöszekrényben tárolandó. Amennyiben nagyon hideg hűtöszekrényben tárolja az olajat, zavarossá válhat, de ez nem befolyásolja a termék minőségét!

Tápérték 10ml-ben:

Energia 340 kJ / 81 kcal
Szénhidrát 0 g
Zsír 9,2 g
Ebből telített zsírsavak 1,6 g
Egyszeresen telítetlen zsírsavak 4,6 g
A többszörösen telítetlen zsírsavak 3,0 g
Omega-3 zsírsavak
EPA ( eikozapentaénsav) 690 mg
DHA ( dokozahexaénsav) 920 mg

1 üveg (240 ml) gyermekeknek kb. 40-42 napi, felnőtteknek kb. 25-28 napi adagra elegendő.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 01. 16.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.