MARNYS FERROBINE MAX VASKONTROLL VAS-BISZGLICINÁTOT TARTALMAZÓ IVÓAMPULLA 20X10ML

MARNYS FERROBINE MAX VASKONTROLL VAS-BISZGLICINÁTOT TARTALMAZÓ IVÓAMPULLA 20X10ML

Raktáron

Vas-biszglicinátot, cink-glükonátot és B-vitaminokat tartalmazó folyékony étrendkiegészítő édesítőszerrel. .

8 398 Ft
egységár: 8 397,74 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8410885089755
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

MARNYS FERROBINE MAX VASKONTROLL VAS-BISZGLICINÁTOT TARTALMAZÓ IVÓAMPULLA 20X10ML Részletes leírás

MARNYS FERROBINE MAX VASKONTROLL VAS-BISZGLICINÁTOT TARTALMAZÓ IVÓAMPULLA  

MARNYS® FerroBine Max ivóampulla, biológiailag nagymértékben hasznosítható és stabil biszglicinát formátumú vasforrás, amely hatékonyan segíti leküzdeni a vérszegénységet és a fáradtság leküzdését.
A MARNYS® Ferrobine MAX 100%-kal megnöveli a testben tárolt vastartalmat (ferritin szint), és a készítmény bevétele után a test hat hónapig tárolja azt, lehetővé téve a kezelés hosszú távú hatékonyságát.
A Vas-Biszglicinát (kelátos vas vagy vas-kelát) jobban tolerálható a gyomorban, illetve bélrendszerben, mint a vas egyéb oldatai, ezáltal 20%-kal csökkenti a gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket, például az émelygést, hányingert vagy székrekedést.
Kiváló vaspótló minden életkorban vagy olyan személyek számára akiknek sajátos szükségleteik vannak, mint például a vashiányos vérszegénységgelküzdőknek, fejlődő gyermekeknek és serdülőknek, sportolóknak, vegánoknak, illetve vegetáriánusoknak.
Alkalmas terhes nők (ezért alkalmas terhesség alatti vashiányos vérszegénység esetén), valamint szoptató nők számára is. 
Nem tartalmaz glutént, laktózt, alkoholt, cukrot, egyéb színezékeket.

Alkalmazás:
Fogyasszon 1 ampullát naponta reggeli előtt!
Fogyasztás előtt alaposan rázza fel! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők
Víz, cseresznyelé-koncentrátum, édesítőszer (glicerin), cink-glükonát, vastartalmú biszglicinát, B2-vitamin, B6-vitamin, B1-vitamin, B9-vitamin, B12-vitamin, aromák, tartósítószer (kálium-szorbát), sűrítőanyag (xantángumi) és édesítőszerek (szukralóz és szteviol-glikozidok). 

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet, táplálkozást és az egészséges életmódot.

FONTOS! Legyen tekintettel több étrend-kiegészítő együttes szedésekor vagy azok adásakor arra, hogy bizonyos készítmények azonos komponenseket tartalmaznak.
Amennyiben várandós, vagy szoptat, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a termék szedésének megkezdése előtt!
Gyermekek elől elzárva tartandó

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.