Nutriversum - BASIC - L-carnitin 1500 mg 60 db

Nutriversum - BASIC - L-carnitin 1500 mg 60 db

Nincs raktáron

Praktikus, tablettás kiszerelés. .

Kosárba
EAN kód:5999564317318
Márka:Nutriversum
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nutriversum - BASIC - L-carnitin 1500 mg 60 db Részletes leírás

A tartós zsírfelesleg-leadás alappillérei egy kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód követése. Ebbe beletartozik az is, hogy rendszeres testmozgás beiktatásával karbantartjuk a testünket, amely támogatására a fogyni vágyóktól a hobbi sportolókon keresztül, egészen az élsportolókig évtizedek óta az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítő az L-karnitin.
1500 mg L-karnitin tartarát.
100% L-karnitin hatóanyag.
Praktikus, tablettás kiszerelés.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha
diétázol,
koffeinmentes edzés előtti energizálót szeretnél,
vegetáriánus vagy és extra L-karnitin pótlásra van szükséged,
vagy egyszerűen csak ki szeretnéd próbálni az alakformálásban évtizedek óta egyik legnépszerűbb kiegészítő előnyeit.

Hogyan fogyaszd?
Edzésnapokon edzés előtt körülbelül 30 perccel egy tabletta, valamint napközben, egyik főétkezés előtt még 1 tabletta, illetve pihenőnapokon is érdemes 2x1 tablettát étkezések előtt időzítve fogyasztani a maximális hatékonyság érdekében.

Összetevők: 
L-karnitin L-tartarát, térfogatnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), maltodextrin, módosított keményítő (waxy maizetm), stabilizátor (polivinil-pirrolidon), csomósodásgátló anyagok, (magnézium zsírsavakkal alkotott sói, szilícium-dioxid). 

Allergén információ: 
tejet, szóját, tojást és mogyoróféléket feldolgozó üzemben készült.

Felhasználási javaslat:

Fogyasszon 1 adagot (1 tabletta) naponta, edzés napokon fogyasszon 2 tablettát, fél órával a fizikai tevékenység előtt éhgyomorra.

Figyelmeztetés:

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!  Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

Tárolási feltételek: 
5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

     

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.