JutaVit Omega-3 halolaj 1000mg gélkapszula

JutaVit Omega-3 halolaj 1000mg gélkapszula

Raktáron

Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez és kedvezően befolyásolják/csökkentik a koleszterinszintet. .

3 322 Ft
egységár: 3 321,62 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882307541
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Omega-3 halolaj 1000mg gélkapszula Részletes leírás

JutaVit Omega-3 halolaj 1000mg gélkapszula - 110db

A JutaVit Omega-3 halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat.

Omega-zsírsavak
Olyan értékes, többszörösen telítetlen zsírsavak, amelyek biztosítják a megfelelő növekedést és fejlődést, szívvédő hatásúak, serkentik az agyi funkciókat, a koncentráló képességet, hozzájárulnak az erek rugalmasságához, erősítik a csontokat, lassítják az ízületek kopását. Többségüket a szervezet nem képes előállítani, ezért a szükséges mennyiséget a táplálkozás során és étrendkiegészítőkkel kell pótolni. Különösen a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők, a túlsúlyosak, a várandósok, a 14 év alatti gyermekek, a legyengült immunrendszerűek, az allergiások, az ízületi panaszokkal élők számára fontos a rendszeres omega-zsírsav-fogyasztás.

Az Omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez és kedvezően befolyásolják a koleszterinszintet.

AZ EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250 mg EPA és DHA bevitel esetén. A DHA hozzájárul a normális agyműködés és a látás fenntartásához.

A kedvező hatás napi 250 mg DHA bevitelével érhető el.

Hatóanyagok 1 kapszulában:
Halolaj 1000 mg
– ebből: Omega-3: 300 mg
– EPA: 160,3 mg
– DHA: 100,18 mg

Adagolás
:
napi 1 kapszulát vízzel egészben lenyelni.

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Attila Fresli2022. 10. 13.

  Az nincs.

  A rendelés leadását követő negyedik napon érdeklődtem telefonon, hogy mikorra várhatom a kiszállítást. Az ügyfélszolgálat úgy tájékoztatott hogy még aznap elküldik. A termékeket illetően egyeztettük hogy azokat a termékeket küldik amiket megrendeltem(Jutavit Mega halolaj omega3 100db) ,mivel a webáruhazban volt egy olcsóbb változat is(Jutavit halolaj omega3 100db) . A hívás befejezését követően alig telt el néhány perc, hívott az ügyfelszolgálat hogy az olcsóbb termékeket rendeltem meg, mivel rossz termekfotó, és név került fel a webaruházba, és egy alacsonyabb hatóanyag tartalmú termékhez tartozik a termékkód. Nyilván a vasárló a kép és a termék neve alapján vásárol, és nem a termékódot veszi figyelembe. Ezeket a termékeket viszont nem kértem, így a rendelés törlésre került, ígéretett kaptam hogy visszautalják a termékek vételárat. Küldött az ügyfelszolgalat egy emailt, válaszként megadtam a számlaszámomat. Néhány perccel később jött a válasz, továbbítva lett a pénzügyre a számlaszámom. Másnap érdeklődtem a visszatérítes felől, mivel nem érkezett meg a számlámra a vételár. Az ügyfélszolgálatos hölgy utánanézet, és kérte hogy küldjem el mégegyszer a számlaszámomat. Nem értettem mivel már egyszer elküldtem, amit a válaszában korábban megerősített. Ezt követő napon érkezett egy újabb email, amiben azt kérte küldjem el ismét a számlaszámom, mert nem jó hiányzik egy számjegy. Telefonon felhívtam, visszaolvasta a hölgy, megegyezett az általam megadott számlaszám, de hogy náluk semmi nem stimmel, az már bizonyos. Számomra nyilvanvalóvá vált hogy hiba volt tőlük rendelni, sajnálatos módon nem néztem utána a cégnek, kedvező volt az ár, de mint utólag kiderült, nem arra a termékre vonatkozott, de ami ugye szintén az eladó(vagy informatikusuk) hibája hogy egy másik termék fotója, és neve került fel egy alacsonyabb hatóanyag tartalmú más termékkóddal rendelkező termékhez. Az ügyfélszolgálat kritikán aluli, látszólag olyan mintha szándekosan bosszantaná az értetlenségével a vásárlót, vagy szellemi képességei meghaladják ezen foglalkozás zökkenőmentes ellátását. Én többet nem vásárolok náluk, és ajánlani sem tudom jó szívvel senkinek, már csak azért sem hogy megelőzze az én esetemben is felmerülő procedúrát. Végül 5 nap volt szükséges ahhoz hogy visszautalják a megrendelésem ellenértékét.