JutaVit Omega-3 Kid Rágókapszula
JutaVit Omega-3 Kid Rágókapszula - 1.
JutaVit Omega-3 Kid Rágókapszula - 2.

JutaVit Omega-3 Kid Rágókapszula

Raktáron

Az Omega-3 az egyik legalapvetőbb építőeleme minden élő szervezetnek még azokból a korokból, amikor az élet az óceánokban kialakult.  .

1 790 Ft
egységár: 39,77 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882716855
Márka:Jutavit
Kiszerelés:45 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Omega-3 Kid Rágókapszula Részletes leírás

Végigkísérte az élő szervezetek evolúcióját a sósvízi egysejtűektől a gerincteleneken és halakon keresztül a szárazföldi emlősökön át az emberig.

Nélkülözhetetlen a szervezet energiaellátásában. Már a sejtmembránok szintjén jelen van, de alapvető összetevője az agynak, a bőrnek, a szem retinájának, az ízületeknek, a spermának, az ereknek, a tüdőnek, a szívnek, az immunképző szerveknek és az endokrin rendszernek. Különösen fontos a gyermekek egészséges fejlődése szempontjából. 

Hiánya ezen szervek legkülönbözőbb betegségeihez vezet, márpedig hiánya általánosnak tekinthető azon népcsoportokban, amelyek eltávolodtak a tengerektől, óceánoktól, ezért nem esznek elég halat.

Az Omega-3 esszenciális zsírsavat ugyanis hatékony formában kizárólag zsírosabb tengeri halak fogyasztása révén vehetjük magunkhoz (lazac, hering, makréla, szardella, szardínia, tonhal, tokhal), ők pedig krill- és plankton-fogyasztással jutnak hozzá. A halak a szervezet számára azonnal felhasználható formában tartalmazzák az Omega-3-at, de ha nem fogyasztunk hetente legalább kétszer halat, mindenképpen pótoljuk Omega-3 táplálékkiegészítővel.

Bizonyos növények is tartalmaznak valamennyi Omega-3-at (pl. szójaolaj, lenolaj, chia mag), azonban a növényi Omega-3-at két fázisban kell a szervezetnek átalakítania mielőtt hasznosítani tudná, közben a nagy része elvész - nagyjából a bevitt növényi Omega-3 zsírsav 15%-a fog hasznosulni.)

Az esszenciális zsírsavak meglepő módon csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják a regenerálódást, támogatják az optimális hormontermelést, elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét

Adagolás: 
Napi 1-2 kapszulát elszopogatni, vagy szétrágva elfogyasztani. 

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában!

Figyelmeztetés:
- kisgyermekek elől elzárva tárolandó
- az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
- az étrend-kiegészítő fogyasztása három éves kor fölött javasolt
- az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.  

OÉTI által notifikált termék.

Halolaj
A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról. 

Omega-3 zsírsav
Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják. Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával. 
 
Omega-3 jótékony hatásai és szerepe
Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Sarolta2020. 01. 30.

  Nem rágótabletta, hanem lágykapszula. Nem eszi meg a kislányom.

Anonim Felhasználó2019. 01. 23.

  Ha nem kedveli az ízét,, gyereknek is könnyű lenyelni

Anonim Felhasználó2018. 11. 30.

  Gyerekek szeretik, csak ezt az egy félét eszik meg

  ...

Anonim Felhasználó2016. 03. 07.

  Jó árú, megbízható termék, könnyen lenyelhető,ekkor nem érezhető a halolaj íze.

Anonim Felhasználó2016. 02. 06.

  Gyerekek szeretik.

Melinda2016. 01. 22.

  Gyermekeim elmondása alapján szétrágava nincs jó íze, ezért egészben nyelik le.

Anonim Felhasználó2015. 06. 30.

  Isteni íze van.

Anonim Felhasználó2015. 06. 16.

  Nem volt feltüntetve, hogy a kapszulát szét kell rágni és a megmaradt héjat vagy lenyelni, vagy kiköpni..Gyerekeknek macerás, nem is hajlandóak bevenni.

Még több mutatása