Morepa Smart Fats Omega-3 Lágyzselatin Kpsz.  60X

Morepa Smart Fats Omega-3 Lágyzselatin Kpsz. 60X

Raktáron

'MorEPA Smart Fats magas koncentrációjú, 85% Omega-3 étrend-kiegészítő halolaj koncentrátum tudományosan bizonyított formula felnőtteknek és serdülőknek 12 éves kortól 590 mg EPA / 130 mg DHA kapszulánként 60 db lágyzselatin kapszula - 2 havi adag Tudományosan bizonyított formula az egész családnak Támogatja a szív, az agy és a látás egészséges működését, az érzelmi és fizikai jóllétet, a koncentrációs képességet, az izületek és a bőr egészségét.

10 744 Ft
egységár: 179,07 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8713975500285
Márka:Morepa
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Morepa Smart Fats Omega-3 Lágyzselatin Kpsz. 60X Részletes leírás

"MorEPA Smart Fats magas koncentrációjú, 85% Omega-3 étrend-kiegészítő halolaj koncentrátum tudományosan bizonyított formula felnőtteknek és serdülőknek 12 éves kortól 590 mg EPA / 130 mg DHA kapszulánként 60 db lágyzselatin kapszula - 2 havi adag Tudományosan bizonyított formula az egész családnak Támogatja a szív, az agy és a látás egészséges működését, az érzelmi és fizikai jóllétet, a koncentrációs képességet, az izületek és a bőr egészségét. A MorEPA® az Ön arany fokozatú Omega-3 halolaja magas EPA koncentrációval, napi 1 kapszulában. Az Omega-3 zsírsav hozzájárul az erek egészségéhez, a jó kedélyállapothoz és támogatja a jó koncentrációs képességet. Tudományosan bizonyított, hogy a MorEPA® hozzájárul a zsírsav egyensúly helyreállításához. - Az EPA és a DHA hozzájárul a szív normális működéséhez napi legalább 250 mg EPA + DHA bevitelével. - A DHA hozzájárul a normális agyműködés és látás fenntartásához napi 250 mg bevitelével. Az első számú környezetbarát Omega-3 étrend-kiegészítő világszerte. 1 kapszula tartalma: Mélytengeri halolaj koncentrátum 1000 mg Omega-3 zsírsavak 850 mg Ebből: - EPA (Eikozapentaénsav) 590 mg - DHA (Dokozahexaénsav) 130 mg - Egyéb omega-3 zsírsavak 130 mg Összetevők: mélytengeri halolaj koncentrátum (szardellából, szardíniából és makrélából), halzselatin, nedvesítőszer:glicerin, természetes narancs aroma, antioxidáns: Miradoxan (rozmaring és tokoferol kivonatok keveréke) Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 kapszula, lehetőleg étkezés közben vízzel lenyelve vagy szétrágva. Gyermekeknek vagy nyelési problémák esetén felnőtteknek a MorEPA Mini termék ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.