Padma nervotonin kapszula 40db

Padma nervotonin kapszula 40db

Raktáron

A belső harmóniáért. A Padma Nervotonin kapszula olyan étrend-kiegészítő, amelyet Svájcban gyártanak egy ősi tibeti recept szerint. Padma Nervotonin gyógynövény összetevői támogatják a központi idegrendszert és általában a mentális funkciókat.

9 125 Ft
egységár: 228,12 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885516056
Márka:Padma
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Padma nervotonin kapszula 40db Részletes leírás

Padma nervotonin kapszula 40db

Javítja a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét. Nagy mennyiségben tartalmaz természetes eredetű antioxidánsokat, melyek segítenek medvédeni a sejteket, szöveteket és szerveket az oxidatív sérülésektől. Erősíti az immunrendszert, a test természetes védekezőképességét.

Ajánlott adagolás: felnőtteknek napi 3x1 kapszula bőséges folyadékkal 1 órával a reggeli étkezés előtt, és 1 órával a a déli és esti étkezés után.

Hatóanyag tartalom napi adagban (3 kapszula): magozott mirobalán gyümölcs 120 mg, szegfűszeg 90 mg
Cukorbetegek is fogyaszthatják.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.