BioCo Mikronizált Diozmin + Heszperidin filmtabletta

BioCo Mikronizált Diozmin + Heszperidin filmtabletta

Raktáron

A készítmény hatóanyagai hozzájárulhatnak a 'nehéz-láb érzés' enyhítéséhez .

6 784 Ft
egységár: 113,07 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607102669
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioCo Mikronizált Diozmin + Heszperidin filmtabletta Részletes leírás

Alkalmazása javasolt a vénák és hajszálerek egészségének, a lábak megfelelő vérkeringésének támogatására, különösen azok fokozott terhelése esetén (jelentős fizikai- illetve állómunka, túlsúly). A készítmény speciális, mikronizált eljárással készült, narancsból származó természetes diozmin és heszperidin flavonoidokat tartalmaz, magas, 500 mg-os összemennyiségben. A mikronizálás a sokszoros méretű diozmin molekulákat 2-3 mikrométeres méretűre csökkenti.

A készítmény hatóanyagai hozzájárulhatnak a megfelelő vénás keringéshez, a "nehéz-láb érzés" enyhítéséhez (csalánlevél kivonat), az egészséges érrendszer fenntartásához, a hajszálerek épségének megőrzéséhez (szőlőmag kivonat), a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához (C-vitamin)

Adagolás: naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni

Összetevők: narancsból kivont mikronizált diozmin és heszperidin flavonoidok; fényező anyag (zsírsavak); tömegnövelő szer (izomalt); csalánlevél kivonat; L-aszkorbinsav; szőlőmag kivonat; csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid); színezékek (riboflavin, titán-dioxid; vas-oxid)

Hatóanyagok 1 tablettában NRV%*
Mikronizált diozmin 450mg -
Mikronizált heszperidin 50mg -
Csalánlevél kivonat 100mg -
Szőlőmag kivonat 50mg -
C-vitamin 90mg 112,5%
*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)
Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on!

Figyelmeztetés: Gyermekek, terhes nők és szoptatós anyák számára a termék fogyasztása nem javasolt. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 06. 20.

  Hatóanyag tartalma megegyezik az egyik legtöbbet reklámozott gyógyszerrel.