Biotech Arthro Guard Liquid Narancs

Biotech Arthro Guard Liquid Narancs

Nincs raktáron

FOLYÉKONY KÉSZÍTMÉNY, MSM-MEL, GLÜKOZAMINNAL, KONDROITINNAL, HIALURONSAVVAL ÉS 5 G KOLLAGÉNNEL ADAGONKÉNT. 1 ADAGBAN: - 1000 mg MSM - 5000 mg hidrolizált kollagén - 800 mg glükozamin - 400 mg kondroitin Az Arthro Guard család folyékony tagja főként jól felszívódó folyadék formájával és olyan nagy dózisú fő összetevőivel tűnik ki, mint az MSM, a glükozamin, a kondroitin, a kollagén és a hialuronsav.

Kosárba
EAN kód:5999076202560
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Arthro Guard Liquid Narancs Részletes leírás

FOLYÉKONY KÉSZÍTMÉNY, MSM-MEL, GLÜKOZAMINNAL, KONDROITINNAL, HIALURONSAVVAL ÉS 5 G KOLLAGÉNNEL ADAGONKÉNT.

1 ADAGBAN:
- 1000 mg MSM
- 5000 mg hidrolizált kollagén
- 800 mg glükozamin
- 400 mg kondroitin

Az Arthro Guard család folyékony tagja főként jól felszívódó folyadék formájával és olyan nagy dózisú fő összetevőivel tűnik ki, mint az MSM, a glükozamin, a kondroitin, a kollagén és a hialuronsav. Hatását tovább erősíti a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét elősegítő E-vitamin. Az Arthro Guard Liquid az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Íz: narancs

Felhasználási javaslat: Fogyasszon napi egy adagot (30 ml)! A termék fogyasztása során ne feledkezzen meg a fokozott folyadékbevitelről!

Kiszerelés: folyadék, 500 ml (16 adag)

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A készítmény gyógyszeres kezelés alatt állók számára nem javasolt.

Minőségét megőrzi (nap / hó / év): lásd a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Származási hely: Európai Unió

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 24.

  Remélem működik.

Krisz2019. 05. 15.

  Elmúlt a vállfájdalmam és a kattogás benne.

Anonim Felhasználó2019. 02. 22.

  könnyen bevehető

K. Róbert2018. 12. 01.

  Testépítő vagyok. Több izületvédőt probáltam már, de eddig egy hónap elteltével ez a termék az ami kezdetben ha van ennyhiti a fájdalmat, majd teljesen megszünteti. Amit tudni kell, hogy 184 magas 92 kg vagyok. 41 évesen. Szedni az előirtaktól eltérően reggel s este egy nagy teli kanállal fogyasztok belőle. Akcióban nagyon megérte. Köszönöm.

Simon józsefné2018. 02. 18.

  Nincs hozzá magyar nyelvü használati utasitás szerintem ez kötelező lenne.Lehet,hogy használ de erről még nem tudok nyilatkozni.

Anonim Felhasználó2016. 11. 24.

  Pozitív vélemény