Biotech Multi Hypotonic 1:65 ital ananász

Biotech Multi Hypotonic 1:65 ital ananász

Nincs raktáron

ÚJ ÖSSZETÉTELŰ, 1:65 HIGÍTÁSI ARÁNYÚ FOLYÉKONY IZOTÓNIÁS ITALKONCENTRÁTUM AZ ENERGIA ÉS A VITAMINOK PÓTLÁSÁRA EDZÉS KÖZBEN. 1 adagban: • 7, 6 g szenhidrat • 100 mg L-karnitin • 50 mg taurin • 50 mg L-glutamin • B3, B5, B6 es B12 vitamin Ízek: narancs, mojito, erdei gyümölcs, citrom, ananász Felhasználási javaslat: Oldj fel 10 ml Multi Hypotonic italkoncentrátumot 5 dl vízben.

Kosárba
EAN kód:5999076206537
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Multi Hypotonic 1:65 ital ananász Részletes leírás

ÚJ ÖSSZETÉTELŰ, 1:65 HIGÍTÁSI ARÁNYÚ FOLYÉKONY IZOTÓNIÁS ITALKONCENTRÁTUM AZ ENERGIA ÉS A VITAMINOK PÓTLÁSÁRA EDZÉS KÖZBEN.

1 adagban:
• 7,6 g szenhidrat
• 100 mg L-karnitin
• 50 mg taurin
• 50 mg L-glutamin
• B3, B5, B6 es B12 vitamin

Ízek: narancs, mojito, erdei gyümölcs, citrom, ananász

Felhasználási javaslat: Oldj fel 10 ml Multi Hypotonic italkoncentrátumot 5 dl vízben.

Kiszerelés: folyadék, 1000 ml (100 adag)

Felhasználási javaslat: Oldjon fel 10 ml (kb. 3 pumpanyomásnyi) Multi Hypotonic Drinket 650 ml vízben!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Használat előtt konzultáljon orvosával! Várandós- és szoptató anyáknak fogyasztása nem ajánlott!

Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU

Biotech Multi Hypotonic 1:65 ital ananász Összetevők

Invert cukor, víz, étkezési sav (citromsav), maltodextrin, aroma (ízenként különböző), magnézium-citrát, kálium-dihidrogén-foszfát, kalcium-laktát, kálium-klorid, nátrium-klorid, L-karnitin, taurin, L-glutamin, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), nik

Biotech Multi Hypotonic 1:65 ital ananász Tudnivalók

Átlagos tápérték 1 adag: 10 ml 1 doboz 100 adagot tartalmaz Megnevezés 100 ml-ben %RDA* (100 ml) 1 adag (10 ml) %RDA* (10 ml) Energiatartalom

Biotech Multi Hypotonic 1:65 ital ananász Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.