Dr.Herz Prostavit kapszula

Nincs raktáron

​Növényi alapú étrend-kiegészítő a prosztata egészségéért. .

Kosárba
EAN kód:5999883622599
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Prostavit kapszula Részletes leírás


Tökmag: Hozzájárul az alsó húgyúti rendszer és prosztata megfelelő működésének fenntartásához és a vizelet áramlásához.Elősegíti a megfelelő prosztataműködést. Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Ezekről bizonyított, hogy kedvezően befolyásolják a vér összes, és LDL- (káros) koleszterinszintjét.

Csalán: A csalángyökér kivonata hozzájárul a prosztata és a vese egészséges működéséhez. A negyven év felett jelentkező hormonális változások a hatvanas éveikbe lépő férfiak nyolcvan százalékánál befolyásolja a prosztata egészségét. A csalángyökér hatóanyagai (lignánok, fitoszterolok, agglutinin) szerepet játszanak a prosztata normál méretének megőrzésében, így a húgyutak, a vesék egészséges működésében, a férfiak életminőségének javításában.

Fűrészpálma (Serenoa repens, sabal, Saw Palmetto): Ez az Észak-Amerikában honos növény általánosan használatos a prosztata-megnagyobbodás kezelésére, különösen korai stádiumban, és elsősorban a 40 feletti férfiak esetében alkalmazzák a prosztata gyógyítására. Mindazonáltal a fűrészpálma hasznos lehet az ún. jóindulatú prosztata-megnagyobbodással (röviden: BPH) rendelkező férfiak számára is. További előnyös hatásai csak a közelmúltban láttak napvilágot, pl. nőknél a javuló menstruációs ciklus, férfiaknál pedig a húgyúti funkciók javulása.
A róla származó bogyókat fel lehet használni teákban és kivonatokban. Bár elsősorban a 40 feletti férfiak esetében használatos a prosztata egészégének megőrzésére – ami komoly egészségügyi tényező – azon férfiak számára is hasznos lehet, akik tesztoszteronszint-fokozó kiegészítőket használnak (hogy növeljék az izomtömeget), így megelőzhetik a későbbi problémákat.

A Dr. Herz Prostavit kapszula egy növényi alapú étrend-kiegészítő, melynek hatóanyagai: a csalán, a tökmag és a fűrészpálma együttesen, egymás hatásait erősítve hozzájárulhatnak a prosztata megfelelő működéséhez és egészséges állapotának fenntartásához.

A tökmag többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, legnagyobb részt Omega-6-zsírsavat. Fogyasztása hozzájárulhat az alsó húgyúti rendszer és a prosztata megfelelő működésének fenntartásához és a vizelet áramlásához. Segíthet a prosztata jóindulatú megnagyobbodásával járó panaszok mérséklésében. Természetes gyulladáscsökkentőként a húgyúti fertőzések kezelésében is eredményes lehet.

A csalángyökér kivonata hozzájárul a prosztata és a vese egészséges működéséhez. A negyven év felett jelentkező hormonális változások a hatvanas éveikbe lépő férfiak nyolcvan százalékánál befolyásolja a prosztata egészségét. A csalángyökér hatóanyagai szerepet játszanak a prosztata normál méretének megőrzésében, így a húgyutak, a vesék egészséges működésében, a férfiak életminőségének javításában.

A fűrészpálma olyan speciális enzimeket és poliszacharidokat tartalmaz, amelyek hatékony gyulladásgátló és görcsoldó hatásúak, egyben hozzájárulnak az immunrendszer megerősítéséhez, a szervezet védekező és ellenálló képességének növeléséhez. A szabalpálma termését elsősorban emésztési panaszok, libidózavarok és gyulladások fellépése esetén ajánlják. Különösen hatékony lehet a jóindulatú prosztata-megnagyobbodásban szenvedőknél, gátolja a prosztata méretét növelő enzin tesztoszteron-képzését, ezzel csökkenti a kellemetlen tüneteket, javítja a vizelési nehézségeket.

Hatóanyagok a napi 2 kapszulában:
Csalángyökér por 420mg
C-vitamin 200mg
Tökmag kivonat 200mg
Fűrészpálma kivonat 180mg

Összetevők: Csalángyökér por, tökmag kivonat, aszkorbinsav, fűrészpálma kivonat, zselatin, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát).

Javasolt mennyiség: Napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal szétrágás nélkül nyelje le!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 23.

  elsődlegesen a veseműködés segítése miatt van rá szükségem.

Anonim Felhasználó2018. 05. 30.

  Jól működik minden :)

Anonim Felhasználó2017. 05. 31.

  Teljesen elmúltak a tünetek, mióta szedem.

Anonim Felhasználó2016. 06. 18.

  Bevált

Anonim Felhasználó2015. 12. 31.

  Segit a orosztata gondokban