Flavogenin Pro kapszula

Flavogenin Pro kapszula

Raktáron

Flavonoid és Apigenin tartalmú étrendkiegészítő kapszula Apigenin-luteolin-sulforaphane-ellagsav stb. kivonattal.  Varga Gábor gyógygombakutató által kifejlesztett Flavonoid és Apigenin tartalmú étrendkiegészítő kapszula Könnyebben és pontosabban adagolható kivonat alapú kapszula mely tartalmazza többek között a FlavoGenin alkotóelemeit is.

16 812 Ft
egységár: 186,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882994000
Márka:Flavogenin
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Flavogenin Pro kapszula Részletes leírás

Flavonoid és Apigenin tartalmú étrendkiegészítő kapszula Apigenin-luteolin-sulforaphane-ellagsav stb. kivonattal.
 
Varga Gábor gyógygombakutató által kifejlesztett Flavonoid és Apigenin tartalmú étrendkiegészítő kapszula

Könnyebben és pontosabban adagolható kivonat alapú kapszula mely tartalmazza többek között a FlavoGenin alkotóelemeit is.

A Flavogenin Pro aktív hatóanyag tartalma (apigenin) több, mint százszorosa az első generációs gyümölcs flavonoid vagy búzacsíra kivonatokénak. (1 kapszula legalább 27mg apigenint tartalmaz az OÉTI vizsgálatok alapján!) Összetevõi standardizáltak. Pl. magas sulforaphane és ellagsav tartalma is megkülönbözteti az egyszerű szárított "gyümölcs-zöldség héj, mag" örleményektől.

Az apigeninről kontrollált klinikai kísérletben kimutatták (epigallocatechin-gallattal kombinálva), hogy gátolja a béldaganatok és rosszindulatú bélpolipok kiújulását operált rákbetegeknél.

A flavonoidok a növények által saját maguk védelmére termelt anyagok, melyek elsosorban a káros UV sugárzás és egyéb növényi kórokozókkal szembeni védelmet biztosítják a sejteknek. Ezek az anyagok hasznosak lehetnek az emberi szervezetnek is, hiszen hasonló védelmi funkciót tölthetnek be az emberi szervezetben, és fogyasztásuk védelmet nyújthat több - a szervezetet ért - káros hatással szemben. A flavonoidok számos kedvezo tulajdonsággal rendelkeznek. Pl. hozzájárulnak a keringési zavarok helyreállításához és segítenek sejtjeink jobb oxigénellátásában, anyagcsere folyamatokban; csökkenthetik a kemoterápiás és sugárkezelések nemkívánatos mellékhatásait. Ezért fogyasztásuk mindenki számára ajánlott.
Legjelentősebb flavonoid források a bogyós gyümölcsök, valamint a leveles zöldségek és hagymafélék.
A flavonoid tartalmú készítményekkel megelozhetjük a nemkívánt szív- és érrendszeri problémák és a daganatos elváltozások kialakulását.

Adagolás:
Átlagos adagolás: 3x1
Kezdje az adagolást 2x1 kapszulával, majd 4-5 naponként az alábbi sáv szerint növelheti a dózist: 3x1 - 2x2 -maximálisan 3x2-ig növelhető szükség szerint.

Idősebb korban termékeink használata során kezdetben alacsonyabb adagolást javasoljuk, amely fokozatosan növelhető.
Amennyiben szédülés, hányinger jelentkezik vagy nehezebben tud aludni, ne növelje tovább a dózist!
Azt a dózist hagyja meg, ahol a legjobb a közérzete.

A termék tartósítószert nem tartalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.