Garuda Ayurveda Zest Women étrend-kiegészítő kapszula

Raktáron

Nyolcféle gyógynövényt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, amely komplex gyógynövény támogatást nyújt a hosszú és aktív élethez!  .

3 341 Ft
egységár: 3 340,71 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8904053217335
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garuda Ayurveda Zest Women étrend-kiegészítő kapszula Részletes leírás

Garuda Ayurveda Zest Women étrend-kiegészítő kapszula - 60 db

A Zest Women kifejezetten a mai nők számára kifejlesztett gyógynövény-készítmény, melynek célja, hogy mentálisan és fizikailag is támogatást nyújtson a rohanó mindennapokban, ezáltal hozzájárulhat a jobb életminőséghez.

Összetevők:
Ashok (Saraca indica), Ashwagandha (withania Somnifera), Giloy (Tinospora cordifolia), Bhirangaraj (Eclipta alba), Haritaki (Terminalia chebula), Shatavari (Asparagus racemosus), Lodhra (Symplocos racemosa), Bansalochan (Bambusa arundinacea).

Ashwagandha (Indiai ginzeng): Támogatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet, fenntartja a szervezet ellenállóképességét stressz, kimerültség, fáradékonyság és koncentrációhiány esetén

Giloy (Guduchi): Támogatja az ízületek egészségét átfogó tisztító hatásával és az immunrendszer serkentésével

Haritaki (Indiai cserzőgőbacs): Természetesen magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik, amely védelmet nyújt a szabadgyökök káros hatásaitól, segíti a szervezet sejtjeinek, szöveteinek és szerveinek védelmét. Csökkentheti az öregedés hatásait.

Lodhra (Maláj zafírbogyó): Segít fenntartani az ízületek egészségét és rugalmasságát.

Hatóanyag - 1 kapszula:
Ashok - 100 mg
Ashwagandha - 100 mg
Giloy- 100 mg
Bhirangaraj - 75 mg
Haritaki - 75 mg
Shatavari - 75 mg
Lodhra - 50 mg
Bansalocha - 25 mg

Alkalmazás:
Naponta 2x1 kapszula.

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.