JutaVit Diozmin+Heszperidin tabletta
JutaVit Diozmin+Heszperidin tabletta - 1.
JutaVit Diozmin+Heszperidin tabletta - 2.

JutaVit Diozmin+Heszperidin tabletta

Raktáron

JutaVit Diozmin+Heszperidin 500mg, diozmint, heszperidint, csalánlevél kivonatot és fekete áfonya kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő 30 db-os csomagolása megújult. .

2 885 Ft
egységár: 96,15 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883716311
Márka:Jutavit
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Diozmin+Heszperidin tabletta Részletes leírás

JutaVit Diozmin+Heszperidin 500mg, olyan készítmény, amely diozmint, heszperidint, csalánlevél kivonatot és fekete áfonya kivonatot tartalmaz.


A készítmény fő hatóanyaga a jól ismert természetes eredetű citrusfélékből kivont heszperidin és a diozmin. Minden tabletta 450 mg diozmint és 50 mg mikronizált heszperidint (a mikronizálás a sokszoros méretű diozmin és heszperidin molekulát 2-3 mikrométeresméretűre csökkenti), 50-50 mg csalánlevél és fekete áfonya termés kivonatot tartalmaz. A csalánlevél kivonat elősegíti és kedvezően befolyásolja az optimális vérkeringést a lábban. Csökkentheti a fáradt és nehéz láb érzést. A fekete áfonya termés kivonat segíthet fenntartani az erek épségét és segít csökkenteni a nehéz láb érzését. Javítja az endotel funkciót. Javítja a véna mikrokeringést és nyirokelvezetést.

Adagolás: Naponta 1 tabletta délben vagy este étkezés közben egészben lenyelni.

Kiszerelés: 30 db tabletta


Nettó tömeg: 30 db-os: 30 g


Összetevők: diozmin, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, hidroxi-propil-metil cellulóz, talkum), heszperidin, csalánlevél kivonat, fekete áfonya termés kivonat, csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói), színezék (titán-dioxid, vasoxidok és vas-hidroxidok), fényező anyag (zsírsavak, polietilénglikol), nedvesítőszer (polidextróz), kókuszolaj..

Figyelmeztetés:
• Gyermekek,  terhes nők és szoptatós anyák számára a termék fogyasztása nem javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Tárolás: száraz, fénytől védett helyen 25ºC alatt.

OGYÉI nyilvántartási szám: 18596/2017

JutaVit Diozmin+Heszperidin tabletta Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton
OÉTI:13918/2014

JutaVit Diozmin+Heszperidin tabletta Összetevők

Diozmin, tömegnövelő szerek (dikalcium-foszfát, hidroxi-metil-cellulóz), heszperidin, csalálevél kivonat, fekete áfonya kivonat, csomósodást gátló (szilícium dioxid, magnézium-sztearát, talkum), fényező anyag (sztearin sav, kókusz olaj), színezékek (ti

JutaVit Diozmin+Heszperidin tabletta Tudnivalók

Napi adag tartalmaz:Diozmin 450mgHeszperidin 50mgCsalánlevél kivonat 50mgFekete áfonya termés kivonat 50mg

JutaVit Diozmin+Heszperidin tabletta Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Reitinger Endre2023. 11. 16.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

D. Ferencné2022. 09. 27.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 08. 24.

  Minőség, megfizethetó áron.

Anonim Felhasználó2018. 11. 28.

  Csökkentette viszeres panaszaimat. Más hasonló tablettával nem tudom összehasonlítani, de tény, hogy ár-érték arányban megfelelő.

Anonim Felhasználó2016. 09. 14.

  Csökkentette ödémás tüneteimet