JutaVit Koleszterin Balance filmtabletta

JutaVit Koleszterin Balance filmtabletta

Raktáron

A JutaVit Koleszterin Balance filmtabletta nagy  koncentrációjú (99%) természetes növényi szterineket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. .

2 404 Ft
egységár: 40,06 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883716397
Márka:Jutavit
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Koleszterin Balance filmtabletta Részletes leírás

A növényi szterinek hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához ( a kedvező hatás minimum 0,8 g növényi szterin napi bevitelével érhető el.)


Adagolás: Naponta 3×1 filmtablettát bő folyadékkal étkezés közben lenyelni.


Hatóanyag: növényi szterinek 1500 mg / napi adag


Fontos Figyelmeztetés: Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A készítmény egyedi tápanyagforrásként nem használható, a terméket kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként kell fogyasztani, beleértve a gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztását is, a karotinok szintjének fenntartása érdekében.
A terméket nem szánjuk olyan személyeknek akiknek nincs szükségük vérkoleszterinszintjük szabályozására. A termék várandós és szoptatós kismamák illetve ötéves kor alatti gyermek számára nem ajánlott.
Hozzáadott növényi szterinek napi 3 grammot meghaladó mértékű fogyasztása kerülendő.
Koleszterintszint-csökkentő gyógykezelés alatt állóbetegek a terméket kizárólag orvosi felügyelet mellett fogyaszthatják!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.