Max-Immun Virostat/Viranax kapszula

Max-Immun Virostat/Viranax kapszula

Nincs raktáron

A Virostat hozzájárulhat a szervezet védekezőképességének növeléséhez. A ViroStat speciális összetételének köszönhetően elősegítheti a szervezet vírusellenes védekezőképességének erősítését. Kiszerelés: 90db kapszula 1 dobozbanÖsszetevők:Lentinus edodes, Grifola frondosa, Ganoderma lucidumAdagolás:Átlagos adagolása: 3x1Kezdje az adagolást napi 1 kapszulával, majd 4-5 naponként az alábbi sáv szerint növelheti a dózist: 2x1 - 3x1 - maximálisan 3x2-ig növelhető szükség szerint.

Kosárba
EAN kód:5999882994222
Márka:Maximmun
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Max-Immun Virostat/Viranax kapszula Részletes leírás

A Virostat hozzájárulhat a szervezet védekezőképességének növeléséhez.

A ViroStat speciális összetételének köszönhetően elősegítheti a szervezet vírusellenes védekezőképességének erősítését.

Kiszerelés: 90db kapszula 1 dobozban

Összetevők:
Lentinus edodes, Grifola frondosa, Ganoderma lucidum

Adagolás:
Átlagos adagolása: 3x1
Kezdje az adagolást napi 1 kapszulával, majd 4-5 naponként az alábbi sáv szerint növelheti a dózist: 2x1 - 3x1 - maximálisan 3x2-ig növelhető szükség szerint.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.