Salus Ga-Lexír

Raktáron

A Ga-Lexír hozzájárul a bélrendszer megfelelő működéséhez, az emésztéshez.

4 571 Ft
egységár: 18,28 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4004148017063
Márka:Salus
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Salus Ga-Lexír Részletes leírás

Régi népi tapasztalat, hogy a keserűanyagok serkentik az emésztést. A Ga-Lexír az articsóka gondosan válogatott leveleiből készül, melyhez további keserű növények és fruktóz kerül. Íze kellemes, kesernyés aromájú.

Az articsóka egy zöldségféle, melyet főleg a Földközi-tenger környékén termelnek, s onnan jut el a világ többi országába. Az articsóka fő hatóanyaga a cynarin, amely a keserűanyagokkal együtt májvédő, a máj méregtelenítő funkcióját fokozó hatású. A keserűanyagok serkentik a zsíremésztéshez szükséges epetermelést, elhárítják az epekiválasztás zavarait, jótékonyan hatnak az étkezés utáni teltségérzés és puffadás esetén.

Adagolás: 3 x 1-2 mérőpohárnyi (10 ml) gyógykeserű, étkezés közben vagy után. Étkezés előtt fogyasztva étvágyjavítóként hat.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.