Sárkánytűz Torokőr folyadék
Sárkánytűz Torokőr folyadék - 1.
Sárkánytűz Torokőr folyadék - 2.
Sárkánytűz Torokőr folyadék - 3.
Sárkánytűz Torokőr folyadék - 4.

Sárkánytűz Torokőr folyadék

Nincs raktáron

Enyhíti a megfázás, az influenza tüneteit. .

Kosárba
EAN kód:5998219301276
Márka:Sárkánytűz
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sárkánytűz Torokőr folyadék Részletes leírás

Az oregánót tartalmazó, antioxidáns hatású Sárkánytűz torokőr a természet antibiotikuma. Enyhíti a megfázás, az influenza tüneteit. A nyálkahártyán keresztül közvetlenül szívódik fel.

Felhasználási javaslat: napi 5 fújás (0,75 ml/nap) a torok irányába.
A napi adag (5 fújás =0,75 ml) 15 mg oregano olajat és 735 mg flavonoidot, illetve (10 fújás =1,5 ml) 30 mg oregano olajat és 1470 mg flavonoidot tartalmaz.

Ha úgy érzi, hogy szervezetének nagyobb mennyiségre van szüksége, a napi adagot a duplájára lehet növelni.Alaposan felrázandó! A flakon a hatékony felrázás érdekében 50 %-os töltöttséget tartalmaz!

Összetevők:
kombucha koncentrátum* (víz, cukor, fekete tea, kombucha tenyészet), csipkebogyó gyümölcslé sűrítmény, kökény gyümölcslé sűrítmény, fekete ribiszke gyümölcslé sűrítmény, áfonya gyümölcslé sűrítmény, meggy gyümölcslé sűrítmény, fekete bodza gyümölcslé sűrítmény, fanyarka gyümölcslé sűrítmény, földi szeder gyümölcslé sűrítmény, kék szőlőhéj kivonat, oregano olaj, étkezési sav: citromsav.

* a kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amiből élettanilag hasznos anyagok jönnek létre.

OÉTI bejegyzési szám: 8038/2010


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

pribiczi anna2019. 06. 12.

  egy két nap alatt még a mandulagyulladás tüneteit is nagy mértékben enyhiti