Specchiasol fermentált papaya koncentrátum

Specchiasol fermentált papaya koncentrátum

Nincs raktáron

A GYOMOR ÉS A BELEK EGYENSÚLYÁÉRT! A Papaya gyümölcséből és a papaya magjából nyert katalizátor Noni hozzáadásával. Az egyensúlyát vesztett gyomornak, beleknek és a vitalitás fokozására. Az erjesztett Papaya hatása: Az erjesztésnek köszönhető a Saccharomyces boulardii hasznos bélbaktérium sejtek felerősíthetik a papajában található enzimek emésztést elősegíthető, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és immunvédő hatását.

Kosárba
EAN kód:8002738990723
Márka:Specchiasol
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Specchiasol fermentált papaya koncentrátum Részletes leírás

A GYOMOR ÉS A BELEK EGYENSÚLYÁÉRT!

A Papaya gyümölcséből és a papaya magjából nyert katalizátor Noni hozzáadásával.
Az egyensúlyát vesztett gyomornak, beleknek és a vitalitás fokozására.

Az erjesztett Papaya hatása: Az erjesztésnek köszönhető a Saccharomyces boulardii hasznos bélbaktérium sejtek felerősíthetik a papajában található enzimek emésztést elősegíthető, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és immunvédő hatását.

Az erjesztett papaya ital erősítheti a gyomrot, javíthatja az emésztést, növelheti a tápanyagok felszívódását. Eredményes gyomortámogató, a gyomorégés, reflux, gyomorfekély és a gyomor elnehezedés érzése ellen. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő, élősködőellenes, megtakarítja a bélfalakat, támogatja a bélflórát. A rendszertelen étkezés és a pszichológiai stressz hatásait enyhíti. Természetes savlekötő, reflux kiegészítő terápiája. Támogatja az immunrendszert és elősegítheti az általános jó közérzetet.

Az erjesztett Papaya hatóanyagai: Saccharomyces boulardii, papain, chymopapain, lizozim, lipáz.

A papaya közel száz enzimet hordoz magában. Ezek közül különösen gazdag papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegíthető), lizozim (antibiotikus hatás) és lipáz (zsírok bontása) enzimekben. A papaya C-vitaminban és karotinoidokban is szokatlanul gazdag. Az erjesztett papayában, az erjesztés folyamatával (ami körülbelül 3 hónapig tart) termelődik a Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktérium. Megtáplálják a bélsejteket, aminek köszönhetően további emésztőenzimek aktiválódnak.

A növény leírása: A dinnyefát a térítők közötti trópusi területek gazdag talaján termesztik. A mintegy 10 m. magas fa tetején a levelek egy csokorban helyezkednek el. Az apró, zöldes színű porzósvirágok a levelek hónaljában ülnek. A nagyobb termős virágok önállón vagy kettes-hármas csoportokban, a törzs felső részén találhatók. Termése nagy, 20-30 cm-es, érett állapotban narancssárga bogyótermés, amely 5 kg-ot is nyomhat. A dinnyefa lombkoronájával és fürtökben csüngő termésével a pálmafára emlékeztet, kétlaki növény. A szára húsos és egyenes, általában 15-20 cm átmérőjű, a belseje pedig általában üres. A levelek hossza általában 50-90 cm alakjuk a pálmalevelekhez hasonlít. A hím virágok nagyon kicsik, zöld színűek, a termékeny virágok pedig nagyobbak.
A papaya gyümölcs alakja hasonlít a dinnyére, kérge sima és keskeny, zöld színű, ha még a gyümölcs éretlen és érett állapotban pedig narancsos-sárga. A gyümölcs pépje puha és lédús, amikor a gyümölcs érett, íze édes és aromás, amikor éretlen, akkor pedig savanyú. Belsejében számtalan mag található, amit zselészerű réteg védelmez.
A termésből származó papayatejet a még fán lévő, éretlen gyümölcs lecsapolásával, bemetszésével vagy bevágásával nyerik. A papayatej tartósításához elengedhetetlen szárítás a napon történik. A begyűjtés idején még fehér és folyékony anyag a szárítás során sárgásbarna árnyalatot kap és húskivonat szagára emlékeztető illatot áraszt. Miden egyes gyümölcsből mintegy 10 g tej nyerhető, amelynek 20 %-a porrá szárított nyers papain lesz. A papaint tabletta, kapszula, kenőcs és különféle gyógykészítmények formájában alkalmazzák.

Adagolása: 15-30 ml naponta.

30 ml koncentrátum tartalmaz 25,5 ml erjesztett papaya gyümölcsitalt, és 1,5 ml Noni gyümölcsitalt. Mivel az erjesztett Papaya ital egy természetes készítmény, a színe és az íze is változhat az előállítások alkalmaival. Ez nem válik a termék minőségének és hatásosságának rovására.

Felhasználási javaslatok:

Chia, Papaya, Emésztés, Gyomorpanaszok, IBS, Puffadás, Reflux
Papain.

A papayában található papain enzim egy proteáz, tehát fehérjebontó enzim, mely segít a különféle húsokat és egyéb fehérjetartalmú ételeinket megemészteni. Mindeközben azonban a szervezet saját, „élő” fehérjéit nem károsítja. Mivel a szervezet élősködői is fehérjékből épülnek fel, ezért alkalmazták bélférgek ellen is, mára azonban ezirányú felhasználása nem jelentős. Egyes kísérletekben a rákos betegeknél a papaintartalmú enzimkomplexek fogyasztása olyan panaszok ellen is hatásos volt, mint a szájszáraszság vagy a nehéz nyelés. Ráadásul az immunrendszer működését is javítja, így elősegíti a tumoros sejtek elleni küzdelmet. A papain gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Ezek a hatások összességében hatásossá teszik a különféle rák elleni kezelésekhez.

A papaya jótékony hatásai:
A papaya rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, emiatt is immunerősítő hatású, ellenállóbbá teszi szervezetünket a betegségekkel szemben. Ezen kívül ásványi sókat, ásványi anyagokat, vitaminokat, aminosavakat és cukrot is nagy mennyiségben tartalmaz, ahogy luteint és zeaxanthint is egyaránt. A papaya segíti a fehérjék bontását a belekben, ezáltal emésztési problémák ellen javasolt leginkább. A papaya pozitív hatással van a fogakra, hiszen beszivárog a fogzománcba, és fellazítja a baktériumokat. Pompásan képes hidratálni a szervezetet, még jobban, mint egy pohár víz. Képes arra, hogy lebontsa az általunk fogyasztott táplálék többségét és az elhalt szöveteket is egyaránt, illetve erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Zoltán Bp.2016. 09. 23.

  Kellemes az íze.

Anonim Felhasználó2016. 08. 22.

  Megszűntek az emésztési problémáim.

Magdi2016. 08. 15.

  Nagyon jó hatása, segít az emésztésben, és megszünteti a gyomorégést.

Anonim Felhasználó2016. 02. 05.

  Szintén jó.

Dani Sándor2015. 03. 25.

  Finom, lassú javulást tapasztalok a problémámra, nincs mellékhatása, mindenképp fogyasztani fogom egy darabig, bár egy kissé drága ha hosszabb kúrában fogyasztom.

Anonim Felhasználó2015. 01. 31.

  nagyon finom, és szerintem jó hatású