Bioheal Igazgyöngy Szépségvitamin

Bioheal Igazgyöngy Szépségvitamin

Raktáron

Szépségünk megőrzéséhez elengedhetetlen a hajunk illetve a bőrünk megfelelő táplálása. Korunk előrehaladtával a kollagén termelésünk csökken, bőrünk feszessége csökkenhet, ráncok alakulhatnak ki. Ezt a folyamatot az egészségtelen életmód – pl.

4 697 Ft
egységár: 67,1 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999088300773
Márka:Bioheal
Kiszerelés:70 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioheal Igazgyöngy Szépségvitamin Részletes leírás

Szépségünk megőrzéséhez elengedhetetlen a hajunk illetve a bőrünk megfelelő táplálása. Korunk előrehaladtával a kollagén termelésünk csökken, bőrünk feszessége csökkenhet, ráncok alakulhatnak ki. Ezt a folyamatot az egészségtelen életmód – pl. dohányzás, mozgásszegény életmód, kevés zöldség és gyümölcsfogyasztás, nagyvárosi élet (szmog) – felerősítheti, gyorsíthatja. Rengeteg szabad gyök kerülhet testünkbe, ezek károsíthatják az érfalunkat, ezáltal romolhat bőrünk vérellátottsága. Termékünk igazgyöngyeiben lévő vitaminok és ásványi anyagok segítenek sejtjeink oxidációs stressz elleni védelméhez (melyet a szabad gyökök okoznak), hozzájárulnak hajunk, bőrünk és körmünk egészségének, szépségének megőrzéséhez, ezen kívül segítik immunrendszerünk működését is. A termékhez adott vitaminokat és ásványi anyagokat baktövis kivonattal, valamint hialuronsavval és kollagénnel egészítettük ki. Lágyzselatin kapszuláink a hatóanyagokat oldott formában tartalmazzák, ráadásul a méretük is kicsi – így könnyű fogyasztani!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.