Gal Halkollagén Peptidek
Gal Halkollagén Peptidek - 1.
Gal Halkollagén Peptidek - 2.

Gal Halkollagén Peptidek

Raktáron

Halkollagén peptidek 150g.

7 207 Ft
egységár: 48,05 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885398973
Márka:GAL
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gal Halkollagén Peptidek Részletes leírás

Neu5Gc-mentes, 2000Dalton alatti peptidméretű, közel 100%-ban hasznosuló, extra minőségű halkollagén.

Termékünkhöz a Naticol® francia halkollagénjét választottuk, méghozzá annak leginkább előemésztett változatát, ahol a peptidek átlag mérete már 2000 Dalton alatti, így gyorsan és maradéktalanul hasznosul. Lényeges különbség még, hogy ez a kollagén Neu5Gc-mentes, ezért azon szigorú autoimmun diétát követők számára is javasoljuk, akik a Neu5Gc tartalmuk miatt kerülik az emlős állatoktól származó élelmiszereket (a kollagének többnyire sertés vagy marhabőrből készülnek). A sertés és marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz.

Fogyasztási javaslat: Számos francia és japán humán klinikai vizsgálatot folytattak le a Naticol®-lal, amelyek alapján már napi 2,5 – 5  g fogyaszása is elég lehet, de legjobb napi 5-10   g-ot fogyasztani, mi is ezt javasoljuk. Ennél többet is lehet persze, de az már csak kevés további előnnyel jár. Bármilyen folyadékba belekeverhető, íze semleges. Egy reggeli turmixban kiváló.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 08.

  Jól oldódik, nincs kellemetlen íze.