Vita Crystal kőtörőfű kapszula 100 db

Vita Crystal kőtörőfű kapszula 100 db

Raktáron

A kőtörőfű az Amazonas mentén, és a világ más trópusi őserdeiben honos, kicsiny egynyári növény, melyet az adott területeken régóta használnak hatékonyan vese- vagy epekövek eltávolítására.

7 179 Ft
egységár: 7 178,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567720429
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vita Crystal kőtörőfű kapszula 100 db Részletes leírás

Vita Crystal Kőtörő fű kapszula - 100db

A kőtörő fű a vesekő kialakulásának esélyét csökkenti, megakadályozza a meglévő kövek növekedését, az epetermelést fokozhatja, így segítheti az epekő kiürülését, enyhíti a fájdalmat.

A kőtörő fű lehetséges hatása:
– Vesekő kialakulásának esélyét csökkenti.
– Megakadályozza a meglévő kövek növekedését.
– Az epetermelést fokozhatja, így segítheti az epekő kiürülését.
– Enyhíti a fájdalmat.

Az Amazonas mentén, és a világ más trópusi őserdeiben honos, egy kicsiny egynyári növény, melyet az adott területeken régóta használnak hatékonyan vese- vagy epekövek eltávolítására.

Chanca piedra (kőtörő fű):
A chanca piedra hosszú növénygyógyászati történettel rendelkezik minden trópusi országban, ahol csak megterem.
Az 1960-as évek közepe óta a chanca piedra sok növénykémiai kutatás tárgyaként szerepel, hogy aktív hatóanyagait és gyógyászati hatásait meg lehessen határozni.Az 1999-ben egy in vitro klinikai tanulmányban a chanca piedra kivonatáról kimutatták, hogy igen erős és nagy hatású kalciumoxalát – kristályképzést gátló hatása van (a legtöbb vesekő alapanyaga).Valamint ekkor jegyezték fel enyhe izomlazító és görcsoldó tulajdonságát is.A kutatók feltételezése szerint a húgyvezetéken vagy az epevezetéken belüli enyhe izomelernyedés megkönnyíti a vese – vagy hólyagkövek kilökését.
Dr. Wolfram Wiemann (Nürnberg, Németország) több mint 100 veseköves páciensét kezelte chanca piedrával, melyet Peruból szerzett be, és 94%-ban hatásosnak találta a kövek egy vagy két héten belüli eltávolításában.
Egy 2002-es tanulmányban indiai kutatók kimutatták, hogy növelte az epesav-kiválasztást, így kimutatott epetermelést fokozó hatása van.
Az antihepatotoxikus (májvédő) hatását kutatási eredmények igazolják.Feljegyezték, hogy ez a növény megvédte a patkányokat az alkohol okozta májkárosodástól és az életfontosságú szerv működését normalizálta. A kőtörőfűvel kezelt gyermekek májfunkciója még a heveny májgyulladás esetén is öt napon belül visszatért a normális szintre.
Egy harmadik kutatási terület megállapította a fájdalomenyhítő tulajdonságát. Kiderült, hogy hétszer olyan erős fájdalomcsillapító hatása van, mint az aszpirinnek. A kőtörő fű, fitokémiai anyagoknak igen gazdag forrása.
Különleges hatását, a biológiailag aktív lignánsoknak, glikozidoknak, flavonoidoknak, alkaloidáknak, ellagitanninoknak és fenilpropanoidoknak tulajdonítják, melyek a növény leveleiben, szárában és gyökerében találhatók. A növényben előfordulnak lipidek, szterinek és flavonolok is.

Összetevők:
Phyllantus niruri, cirok mag-héj őrlemény, vörös szőlő héj szárítmány.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben:
3 kapszula Phyllanthus amarus 750 mg

Felhasználási javaslat:
3×1 vagy 3×2 kapszula/nap.

Figyelmeztetés:
Mivel görcsoldó, izomlazító tulajdonsága van állapotos nők nem fogyaszthatják!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.