Vitaking Alfa-liponsav 250 mg
Vitaking Alfa-liponsav 250 mg - 1.
Vitaking Alfa-liponsav 250 mg - 2.

Vitaking Alfa-liponsav 250 mg

Raktáron

Kis mennyiségben a szervezet is képes szintetizálni, így nem esszenciális tápanyag. A szervezetben a sejtek .

4 900 Ft
egységár: 4 900 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561257037
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Alfa-liponsav 250 mg Részletes leírás

Vitaking Alfa-Liponsav 250mg kapszula
Az alfa liponsav egy különleges tápanyag. energiatermelő központjában keletkezik, azonban jótékony hatásait akkora adagok esetén fejti ki, amekkorát csak külső bevitellel tudunk biztosítani.

Ezt a természetes tápanyagot napjaink egyik legsokoldalúbb étrend-kiegészítőjének tartják. Zsírban és vízben egyaránt oldódó molekula, áthatol a sejtmembránon, ezáltal szervezetünk minden egyes sejtjébe képes eljutni.

Az alfa-liposav az emberi szervezet szinte minden sejtjére hatással lehet. Segíti aB-vitaminokat, hogy a szénhidrát-, fehérje-, zsíranyagcserére kifejtsék hatásukat. Az élelmiszerekben például a májban vagy az élesztőben fordul elő. Hatását akkor fejti ki leginkább ha rendszeresen fogyasztjuk.

Az alfa-liponsav kiegészítéssel kapcsolatban fontos tudnivaló, hogy lényegesen hatékonyabban szívódik fel éhgyomorra.

Hatóanyag 1 kapszulában:
Alfa-liposav 250 mg
Napi ajánlott mennyisége:
1 kapszula fél órával étkezés előtt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.