Vitaking B1- 250mg (100) tab

Vitaking B1- 250mg (100) tab

Raktáron

A B1 vízoldékony vitamin, melyből a fölösleg nem tárolódik el a szervezetben, így naponta pótolni kell.  .

5 013 Ft
egységár: 50,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561258546
Márka:Vitaking
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking B1- 250mg (100) tab Részletes leírás

Elengedhetetlen a szénhidrátok anyagcseréjéhez, fenntartja az idegrendszer, az izmok és a szív normális működését, a gerincvelő és az agy közötti idegi jelátvitelért felelős. Emellett elősegítheti a növekedést, javíthatja a szellemi tevékenységet és csökkentheti a cukoréhséget.

A B1-vitamin agyserkentő vitaminnak tekinthető, mivel kedvező a hatása az idegrendszerre és a szellemi teljesítményre. Vízoldékony, a többi  B-komplex-vitaminhoz hasonlóan a fölösleg kiürül, nem tárolódik a szervezetben, ezért naponta pótolni kell.

A B1-vitamin jótékony hatásai:
Segíti a növekedést.
Segíti a szénhidrátok emésztését.
Javítja a szellemi tevékenységet.
Fenntartja az idegrendszer, az izmok és a szív normális működését.
Segít leküzdeni a légi- és tengeribetegséget.
Enyhíti a fogműtétek utáni fájdalmat.
Elősegíti az övsömör kezelését.

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.