Vitaking Daily One Multivitamin (90)

Vitaking Daily One Multivitamin (90)

Raktáron

A Daily One multivitamin kombináció, számos növényi kivonatot is tartalmaz, ezáltal hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet biokémiai folyamatainak támogatásához.

5 575 Ft
egységár: 61,94 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561256825
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Daily One Multivitamin (90) Részletes leírás

Vitaking Daily One Multivitamin tabletta
A Daily One multivitamin kombináció, számos növényi kivonatot is tartalmaz, ezáltal hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet biokémiai folyamatainak támogatásához.

Szelén
Létfontosságú nyomelem, erős antioxidáns, amely a szervezetben lévő káros szabadgyökök megkötéséért is felelős. Megfelelő mennyiségű pótlása hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védekezéséhez, a szövetek öregedésének, károsodásának lassításához. Férfiaknál részt vesz a spermiumok képződésében, a termékenység fenntartásában. Szerepe van a haj és a körmök egészségének megőrzésében, az immunrendszer normál működésében, a pajzsmirigyhormonok szabályozásában.

Multivitamin
A multivitamin rendszeres szedésével a szervezet hozzájut minden alapvető vitaminhoz és ásványi anyaghoz, ezáltal a szervezet működése kiegyensúlyozottabbá válhat, az immunrendszer erősödhet, így a betegségekkel szemben is ellenállóbbá válhat. A vitaminok kiemelt szerepet játszanak az egészség megőrzésében, viszont fontos a szervezetünkbe kerülő vitaminok egymáshoz viszonyított aránya, emiatt leginkább a multivitamin készítményeket érdemes előnyben részesíteni. A multivitamin készítmények erősségüktől függetlenül többnyire megfelelő arányokban tartalmazzák a különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, vagy akár még gyógynövényeket és aminosavakat is. A hatóanyagok komplex bevitele elősegíti a különböző vitaminok és ásványi anyagok jobb felszívódását, amelyek egymással kölcsönhatásba lépve nagyobb hatásfokban tudnak hasznosulni a szervezetben.

Citromfű
Kimagasló idegnyugtató, erősítő és vírusölő tulajdonságú gyógynövény. Kiegyensúlyozólag hat az idegrendszerre, lenyugtat, csökkentheti a stressz fizikai és pszichés tüneteit, oldhatja a szorongást, a feszültséget. Kezdődő depresszió, pánikbetegség, különféle alvászavarok és visszatérő fejfájás ellen a legeredményesebb. Természetes antidepresszáns hatása mellett külsőleg herpesz kezelésére és kiújulása ellen javasolható. Leveleiben erős baktérium- és vírusölő illóolajok találhatók, melyeket főként ajakherpesz és övsöröm elleni készítményekben, vizes oldat formájában használnak.

Hatóanyagok 1 tablettában:
A-vitamin 1500 µg
B1-vitamin 4,2 mg
B2-vitamin 4,6 mg
B3-vitamin 16 mg
Pantoténsav 10 mg
B6-vitamin 5,5 mg
Biotin 54 µg
Folsav 400 µg
B12-vitamin 21,6 µg
C-vitamin 180 mg
D3-vitamin 20 µg
E-vitamin 33,5 mg
K2-vitamin 25 µg
Cink 11 mg
Jód 150 µg
Kalcium 150 mg
Króm 35 µg
Magnézium 75 mg
Mangán 5,5 mg
Réz 900 µg
Szelén 55 µg
Vas 6 mg
Lutein 1000 µg
Likopin 600 µg
Klorofillin 7,68 mg
Mezei kakukkfű kivonat 2 mg
Borsmenta kivonat 2 mg
Citromfű kivonat 2 mg
Rozmaring kivonat 1 mg
Napi ajánlott mennyiség:
Étkezés közben 1 tabletta

Daliy One vitamin összetevők listája:
Kalcium-karbonát, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, aszkorbinsav, kukoricakeményítő, magnézium-oxid, magnézium-citrát, maltodextrin, E-vitamin készítmény: (D-alfa-tokoferil-acetát, emulgeálószerek: zselatin, gumiarábikum,  maltodextrin, cukor), stabilizátorok: hidroxi-propil-metil-cellulóz, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, polidextróz, fényezőanyag: polivinil-alkohol, A vitamin készítmény: (emulgeálószer: gumiarábikum, cukor, kukoricakeményítő, retinil-acetát, nátrium-aszkorbát, antioxidáns: DL-alfa-tokoferol), vas-fumarát, mangán-szulfát, niacinamid, K2 vitamin (Menakinon-7) készítmény: (módosított keményítő, szójabab olaj, nátrium-kazeinát, emulgeálószerek: keményítő-nátrium-oktenil-szukcinát, zsírsavak poliglicerin észterei, aszkorbil-palmitát, menakonin), lutein, cink-oxid, d-kalcium-pantotenát, csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid, talkum, zsírsavak magnézium sói, D3-vitamin készítmény: (emulgeálószer: gumiarábikum, cukor, kukoricakeményítő, MCT olaj, maltodextrin, nátrium-aszkorbát, kolekalciferol, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid), likopin, színezék: klorofill-rézkomplex, közepes láncú zsírsavak, piridoxin-hidroklorid, tiamin-mononitrát, riboflavin, réz-oxid, kálium-jodid, nátrium-szelenit, Borsmenta (10:1) kivonat  (Mentha piperita), Citromfű kivonat (5%) (Melissa Officinalis), Kakukkfű kivonat (20:1) (Thymus mongolicus Ronn), króm(III)klorid, Rozmaring kivonat (10:1) (Rosmarinus officinalis), emulgeálószer: nátrium-karboxi-metil-cellulóz, antioxidáns: borkősav, kalcium-L-metilfolát, biotin, metilkobalamin.



Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.