Vitaking Fish Collagen 150 g

Vitaking Fish Collagen 150 g

Raktáron

A halkollagén napjainkban egyre népszerűbb. Mérete és egyéb tulajdonságai révén könnyebben emészthető mint más forrásból származó kollagének. A halkollagén a jobb választás bármilyen emésztőrendszeri panasz, vagy olyan étrendben, ahol kerüli valaki az emlősállatok fogyasztását.

5 910 Ft
egységár: 39,4 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999561258690
Márka:Vitaking
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Fish Collagen 150 g Részletes leírás

Vitaking Fish Collagen 150 g

A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek.A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. A Vitaking Halkollagén 4,75 g kollagént tartalmaz napi adagonként. Cukormentes, paleo, natúr és 100% természetes készítmény. Nem tartalmaz semmi mást csak hidrolizált halkollagént.

Kollagén
Természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, ezért kívülről szükséges pótolni. A kollagén segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, a kozmetikai, orvosi implantátumok vagy injekciós töltőanyagokkal szemben tartósabb és természetes eredményt hoz. A ráncfeltöltés, az elszíneződések és a hegek kezelése mellett javít a porcok állapotán, a csontok rugalmasságán, és enyhít az ízületi gyulladásokon is.

A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek. A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje.

A Vitaking Halkollagén 4,75 g kollagént tartalmaz napi adagonként. Cukormentes, paleo, natúr és 100% természetes készítmény. Nem tartalmaz semmi mást csak hidrolizált halkollagént.

A kollagén a szervezet legfontosabb építőeleme, és a testünkben lévő fehérjék mintegy 30%-át teszi ki. A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely összetevője valamennyi kötőszövetnek, beleértve a bőrt, az inakat, az ínszalagokat, a porcokat és a csontokat. Lényegében a kollagén erős és rugalmas, és a “ragasztó”, amely mindent együtt tart.

Tápérték 100g-ban:
Energia 1593 kJ/381 kcal
Zsír 0 g
– ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 0 g
– ebből cukor 0 g
Fehérje 95 g
Só 0,1g

Elkészítése: keverj el 5 g kollagén port 2 dl vízben. (1 csapott evőkanál).
A készítmény napi adagonként 4,75 g fehérjét tartalmaz.

Összetevők: Kollagén peptidek (hidrolizált halkollagén)

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.