Vitaking Görögszéna 610mg (90) kaps

Vitaking Görögszéna 610mg (90) kaps

Raktáron

A görögszéna egyike azon gyógynövényeknek, amelyek a legrégibb korok óta szolgálják az ember egészségének megőrzését.  .

3 362 Ft
egységár: 37,35 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561257280
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Görögszéna 610mg (90) kaps Részletes leírás

Vitaking Görögszéna mag kapszula
A görögszéna (lepkeszeg) nagyon gazdag makro- és mikroelemekben, A-, B-, C- és D-vitaminokban. A kutatók különösen a benne található szerves vas, szelén és szilícium élettani hatását tartják fontosnak.

Jótékony hatásai a szervezetre:
antioxidáns hatásának köszönhetően általános immunerősítőként működik
hozzájárul az egészséges étvágyhoz, ami elsősorban betegség során legyengült szervezetű, illetve étvágytalanná váló emberek esetében lényeges
támogatja az egészséges emésztési folyamatokat
hozzájárul az egészséges/normál vércukorszint eléréséhez és fenntartásához
Hatóanyag napi 1 kapszulában:
Görögszéna (lepkeszeg)      610mg

Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula étkezés közben.

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó! 14 év alatti gyermekeknek és várandósoknak nem ajánlott a fogyasztása!

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.