Vitaking Halolaj 150 ml

Vitaking Halolaj 150 ml

Raktáron

Vitaking Omega-3 citrom ízű csepp.

6 542 Ft
egységár: 43,61 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999561258027
Márka:Vitaking
Kiszerelés:150 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Halolaj 150 ml Részletes leírás

A halolajban található Omega-3 és a benne lévő EPA és DHA zsírsavak hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, a DHA hozzájárul a normál agyműködés és normál látás fenntartásához.

Az EPA és a DHA hozzájárul aszív és érrendszer megfelelő működéséhez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul anormál agyműködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető elHozzájárul anormál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el

Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.

A DHA hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

Omega-zsírsavak
Olyan értékes, többszörösen telítetlen zsírsavak, amelyek biztosítják a megfelelő növekedést és fejlődést, szívvédő hatásúak, serkentik az agyi funkciókat, a koncentráló képességet, hozzájárulnak az erek rugalmasságához, erősítik a csontokat, lassítják az ízületek kopását. Hiányuk olyan egészségromboló hatással lehet, mint a vitaminok vagy az ásványi anyagok hiánya. Többségüket a szervezet nem képes előállítani, ezért a szükséges mennyiséget a táplálkozás során és étrend-kiegészítőkkel kell pótolni. Az omega-zsírsavak közé tartoznak az omega-3 (alfa-linolénsav), az omega-6 (linolsav) és az omega-9 (oktadecénsav, olajsav).

Hatóanyagok 1 adagban 5 ml:
Tisztított halolaj Omega 3 zsírsav min. 2500 mg
Ebből EPA min. 350 mg
DHA min. 2000 mg
E-vitamin11,5 mg α-TE
Összetevők:
Tisztított halolaj, tokoferolban gazdag kivonat természetes tokoferolokkal, citromolaj, antioxidáns keverék rozmaring kivonattal, aszkorbil-palmitáttal, és tokoferolban gazdag kivonattal.

Napi ajánlott mennyiség:
5 ml omega-3 olaj étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után. Adagoláshoz használja a mellékelt adagoló poharat. Fogyasztható higítatlanul vagy egy pohár vízben feloldva.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.