Vitaking L-Carnitine 680mg (60) tab

Vitaking L-Carnitine 680mg (60) tab

Nincs raktáron

A karnitin kulcsszerepet játszhat a sejtek energiaellátásában. Tudományos vizsgálatok azt is igazolták, hogy a szövetekben mért magasabb karnitin koncentráció összefüggésbe hozható a szervezet jobb teljesítő képességével.

Kosárba
EAN kód:5999561257044
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking L-Carnitine 680mg (60) tab Részletes leírás

Vitaking L-Carnitine kapszula
A krónikus kimerültség szindróma esetén a karnitin energiatermelésben betöltött szerepére utalnak azok az adatok, melyek szerint a karnitin pótlás javíthatja a kimerült páciensek közérzetét. Kutatási eredmények bizonyítják, hogy az L-Karnitinnek fontos szerepe van a kimerültség csökkentésében. A szervezetet megfelelő mennyiségű karnitinnel történő ellátása segíthet annak energia ellátásában.

A testsúly csökkentési programok során a testünkben tárolt zsírtól szeretnénk megszabadulni, azáltal, hogy átalakítjuk energiává. A zsírraktárakból felszabadult hosszú szénláncú zsírsavak a vérárammal jutnak el az energiát termelő sejtekhez. Az összes sejt képes energiát előállítani zsírsavakból (az idegsejteket és a vörösvértesteket leszámítva). Az izmoknak különösen magas az igénye a zsírsavakból nyert energia iránt.

Az energiatermelés a sejt mitochondriumnak nevezett belső szervecskéjében történik, ahová a hosszú szénláncú zsírsavak csak karnitin segítségével tudnak eljutni.

Vizsgálatok azt mutatták, hogy a mellékherében az érési folyamat során a karnitin szintjével párhuzamosan növekszik a spermiumok mozgékonysága. Ugyanakkor az ondófolyadék karnitin koncentrációja a spermiumok számával van arányban. Terméketlen férfiakban a karnitin pótlás növelheti az ondó mennyiségét, valamint az életképes spermiumok számát.

A karnitint a szervezetünk képes előállítani, amennyiben elegendő mennyiségű vas, B1- és B6-vitamin, valamint két aminosav a lizin és a metionin jelen van a táplálékunkban. A karnitin szintézise függ ezen kívül a C-vitamin ellátottságunktól is.

Ezek bármelyikének hiánya karnitin hiányhoz vezethet. Karnitinhoz hozzájuthatunk állati eredetű élelmiszerekből – elsősorban vörös húsokból – de ebből egy diétázó nem eszik sokat, egy vegetáriánus szinte semennyit.

Használata biztonságos. Még extrém nagy adagok esetén sincs ismert mellékhatása.

L-karnitin:
Természetes aminosav származék, az egyik legnépszerűbb étrendkiegészítő a fogyókúrázók és a sportolók körében. Segíti a zsírok energiává alakítását, ezzel hatékonyan csökkenti a testzsír mennyiségét, és egyben javítja az erőnlétet. Védi az izmokat, így nagymértékben hozzájárul a sportsérülések elkerüléséhez, továbbá csökkenti az izomlázat. A testsúly csökkentése és a teljesítmény növelése mellett az idegrendszer és a szív működésére is pozitív hatása van, megelőzheti az infarktust, a stroke-ot, lassítja az öregedési folyamatokat, ami külsőleg, a bőr állapotában is látványos eredményeket mutat.

Hatóanyagok 1 tablettában:
L-karnitin 680 mg
Összetevők:
L-karnitin-tartarát, tömegnövelőszer, cellulózgél, bevonat, csomósodást gátló anyagok, zsírsavak magnézium-sói, szilícium-dioxid.

Napi ajánlott mennyiség:
1 tabletta edzés előtt 30-60 perccel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.