Vitaking PRObiotikum Komplex 6 ml

Vitaking PRObiotikum Komplex 6 ml

Nincs raktáron

A Vitaking Probiotikum Komplex 10 féle “barátságos baktériumot” tartalmaz. .

Kosárba
EAN kód:5999561256931
Márka:Vitaking
Kiszerelés:6 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking PRObiotikum Komplex 6 ml Részletes leírás

Probiotikumoknak nevezzük azokat a baktériumokat melyek hasznosak a szervezetünk számára (pl. acidofilusz), illetve napjainkban az olyan táplálékkiegészítőket, melyek ezeket az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumokat tartalmazzák.

Testünk felületén és a szervezetünkben sok baktériumfaj megtalálható még akkor is amikor egészségesek vagyunk. A baktériumok nagy része ártalmatlan vagy hasznos, és persze vannak fertőző megbetegedést kiváltó baktériumok is. A jó baktériumok benépesítik az egész tápcsatornát, de megtalálhatók a hüvelyben, a száj- és az orrüregben is.A beleink felszínén lakó bacilusok összességét hívjuk bélflórának.

Probiotikum
Olyan jótékony baktériumok, amelyek a bélflóra helyreállításával megerősítik az immunrendszert, és megvédik a szervezetet a káros baktériumokkal szemben. Kiszorítják a betegséget okozó baktériumokat, ezért nemcsak emésztési probléma esetén, de megelőzésre is érdemes évente többször kúraszerűen fogyasztani. A probiotikumok fogyasztása megelőzheti bizonyos fertőzések, gyulladások kialakulását, megerősítheti a szervezet védekező képességét. A megelőzés mellett jótékony hatásukat fejtik ki egy-egy betegség után is. Különösen antibiotikum szedése esetén fontos a pótlása, mely a káros baktériumok mellett a hasznos baktériumokat is elpusztítja.

Vitaking Probiotikum komplex összetevői:
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis ssp lactis, Streptococcus thermophilus, MCT olaj.

Hatóanyagok 2 cseppben:
Lactobacillus acidophilus 0,4×109
Lactobacillus casei 0,4×109
Lactobacillus rhamnosus 0,3×109
Bifidobacterium breve 0,2×109
Lactobacillus plantarum 0,2×109
Bifidobacterium bifidum 0,1×109
Bifidobacterium longum 0,1×109
Lactobacillus helveticus 0,1×109
Lactococcus lactis ssp lactis 0,1×109
Streptococcus thermophilus 0,1×109

Napi ajánlott mennyiség:
2 csepp.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.